Denizlispor 3 Futbolcuyu Renklerine Bağladı - Son Dakika
Spor

Denizlispor 3 Futbolcuyu Renklerine Bağladı

Denizlispor 3 Futbolcuyu Renklerine Bağladı

Denizlispor 3 futbolcuyla prensip anlaşmasına vardığı ve TSYD Turnuvasının ardından bu futbolcularla resmi sözleşme imzalanacağı belirtildi.

13.08.2012 16:49  Güncelleme: 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor 3 futbolcuyla prensip anlaşmasına vardığı ve TSYD Turnuvasının ardından bu futbolcularla resmi sözleşme imzalanacağı belirtildi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, transfer çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Yeşil-siyahlı yönetim, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda Almanya 3. Lig takımlarından Jahn Regensburg takımında forma giyen 24 yaşındaki defans oyuncusu Yusuf Emre Kasal, Ünyespor'dan Taner Arı ve Pendikspor'dan Erdem Koçal'la yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Bu oyuncuların İzmir'de başlayan Dostluk Kupası Turnuvasında forma giyecekleri ve turnuva sonunda resmi sözleşmeye imza atacakları öğrenildi. Bolu kampını tamamlayarak TSYD İzmir Şubesi tarafından organize edilen Ege Dostluk Kupası Turnuvası'na katılmak için İzmir'e geçen Denizlispor'da Basın Sözcüsü Nihat Aracı, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından düzenlenen Ege Dostluk Kupası Turnuvası'nda başarılı olmak istediklerini söyledi. Yeni bir ekip kurduklarını ve son transferlerle biraz daha güçlendiklerini ifade eden Nihat Aracı, "Turnuva boyunca oyuncularımızın son durumunu görme imkanımız olacak. Bolu'da iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Ege Dostluk Kupası'nı kazanarak Denizli'ye dönmek istiyoruz" dedi.

TSYD İzmir Şubesi tarafından düzenlenen Ege Dostluk Kupası'nda Denizlispor bu akşam ilk maçını Bucaspor ile oynayacak. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizlispor 3 Futbolcuyu Renklerine Bağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement