Denizlispor'a 1 İyi 1 Kötü Haber - Son Dakika
Güncel

Denizlispor'a 1 İyi 1 Kötü Haber

Denizlispor\'a 1 İyi 1 Kötü Haber

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nin ilk haftasında evinde Bandırmaspor'u 3-1 mağlup eden Denizlispor, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Adana Demirspor'u mağlup ederek ikide 2 yapmayı hedeflerken, sakat oyunculardan bir iyi bir de kötü haber geldi.

23.08.2016 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nin ilk haftasında evinde Bandırmaspor'u 3-1 mağlup eden Denizlispor, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Adana Demirspor'u mağlup ederek ikide 2 yapmayı hedeflerken, sakat oyunculardan bir iyi bir de kötü haber geldi.

Bandırmaspor randevusunda sakatlanan Berkan Afşarlı'nın sol ayak arka adalesinde ödem oluştuğu ve Adana deplasmanında forma giyemeyeceği bildirildi. Sağ ayak üst adalesinde ağrı olan Kerem Can'ın ise uygulanacak tedaviyle Adana Demirspor karşısında görev alabileceği açıklandı.

Adana Demirspor'un cezası nedeniyle maçın seyircisiz oynanacağını hatırlatan teknik direktör Selahattin Dervent, bu avantajı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaklarını söyledi. Bandırmaspor önünde özellikle ikinci yarıda iyi futbol oynadıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, "Kondisyon anlamında biraz sıkıntımız var ancak milli maç nedeniyle lige verilecek arada bu eksiği gidereceğimizi düşünüyorum. Takım olarak her geçen hafta üzerine koyarak yol alıp, taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor'a 1 İyi 1 Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement