Denizlispor'a Küçük Taraftardan Bağış - Son Dakika
Spor

Denizlispor'a Küçük Taraftardan Bağış

Denizlispor\'a Küçük Taraftardan Bağış

TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor'un 10 yaşındaki taraftarı, bayramda büyüklerinden topladığı harçlıkları biriktirerek Denizlispor Kulübü'ne bağışladı.

25.09.2016 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor'un 10 yaşındaki taraftarı, bayramda büyüklerinden topladığı harçlıkları biriktirerek Denizlispor Kulübü'ne bağışladı.

Çal ilçesinde ikamet eden koyu Denizlispor taraftarı Halil Selçuk, takımını ligin 5. haftasında, bugün Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maç öncesi babası Mehmet Selçuk ile Haluk Ulusoy Tesisleri'nde ziyaret etti. Futbolculara ve teknik heyete başarılar dileyen Selçuk, bayramda biriktirdiği harçlıkları, Denizlispor'a bağışladı.

Başkan Süleyman Urkay'la görüşen ve bağışladığı parayı Urkay'a teslim eden Halil Selçuk, "Denizlispor'un çok borcu olduğunun ve kötü günler geçirdiğinin farkındayım. Ben de elimden gelen desteği yaparak bayramda biriktirdiğim harçlıklarımı kulübümüze bağışlamak istedim. Takımımıza Mersin İdmanyurdu maçında başarılar diliyorum. Denizlispor'u çok seviyorum." dedi.

Halil Selçuk'un babası Mehmet Selçuk, Denizlispor'un 25 yıldır hiçbir maçını kaçırmadığını belirterek, "Oğlumu da üç yaşından bu yana her maça götürürüm. Biz Denizlispor'u yürekten seviyoruz ve inanıyoruz ki takımımız tekrardan o muhteşem günlerine geri dönecek. Takımımıza Süper Lig yolunda başarılar diliyorum." diye konuştu.

Başkan Urkay, "Halil'e ve babasına kulüp olarak teşekkür ettiklerini ifade ederek, "Halil'in bu davranışı bizi daha da yüreklendirdi. Halil gibi Denizlispor sevdalısı taraftarlarımıza güzel bir sezon yaşatmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Urkay, küçük Halil'e yeşil-siyahlı forma hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Denizlispor'a Küçük Taraftardan Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement