Denizlispor Adanaspor'a Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Denizlispor Adanaspor'a Hazırlanıyor

PTT 1'inci Lige milli maç nedeniyle verilen aradan yararlanarak 3 gün izin yapan Denizlispor'da 5 Nisan'da oynayacağı Adanaspor müsabakasının hazırlıkları başladı.

25.03.2015 12:48  Güncelleme: 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'e milli maç nedeniyle verilen aradan yararlanarak 3 gün izin yapan Denizlispor'da 5 Nisan'da oynayacağı Adanaspor müsabakasının hazırlıkları başladı.

Karşılaşmanın sadece 2 takım için değil, düşme hattındaki diğer ekipler için de büyük önem taşıdığını söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ekizler, "Kaybedersek rakibimiz tehlikeli bölgeden uzaklaşıp derin bir nefes alır. Kazanırsak bizim umudumuz güçlenir, Adanaspr'un işi zora girer ve ligin dibi iyice karışır" dedi.

Teknik heyetinde kan değişikliğine giden Adanaspor'un sahaya ekstra bir motivasyonla çıkacağını da sözlerine ekleyen Mehmet Ekizler, şöyle devam etti:

"Deplasmanda da oynasak, kaybetmeyi aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz. Lige verilen aranın takıma olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Son maçımızda lider Kayserispor'a yenilmemize rağmen iyi mücadele ettik. Bu mücadeleyi Adana'da da ortaya koyarsak, kazanan biz oluruz. Taraftarımız endişe etmesin, bu takım düşmeyecek." - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor Adanaspor'a Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement