Denizlispor Basın Sözcüsü Ekizler Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Denizlispor Basın Sözcüsü Ekizler Açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un basın sözcüsü Mehmet Ekizler, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak, ligde kalma umutlarını son iki haftaya taşıyacaklarını söyledi.

06.05.2015 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un basın sözcüsü Mehmet Ekizler, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak, ligde kalma umutlarını son iki haftaya taşıyacaklarını söyledi.

Ekizler, yaptığı açıklamada, pazar günü deplasmanda oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçın hazırlıklarını tesislerinde sürdürdüklerini, futbolcularının morallerin yüksek olduğunu belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının çok zorlu geçeceğini ifade eden Ekizler, ligde son haftalarda sergiledikleri güzel oyunu bu haftada devam edeceklerine inandığını kaydetti.

Rakiplerinin ligin kaliteli ekiplerinden birisi olduğunu savunan Ekizler, şöyle devam etti:

"Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak, ligde kalma umudumuzu son iki haftaya taşıyacağız. Ligde kalma mücadelesi son haftaya kadar devam edeceği düşünüyorum. Gaziantep deplasmanından sonra sahamızda bizim gibi lige tutunma mücadelesi veren Manisaspor ile çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Bu maçı da kayıpsız geçmek için bütün mücadelemizi sahada vereceğiz. Futbolcu arkadaşlarımız bu mücadeleyi saha içerisinde gösterecektir. Manisaspor maçından alacağımız galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum. Son haftada deplasmanda oynayacağımız Samsunspor maçında alacağımız puanlarla ligde kalan takımın Denizlispor'un olacağına inanıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizlispor Basın Sözcüsü Ekizler Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement