Denizlispor'da Borç Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Denizlispor'da Borç Operasyonu

Denizlispor\'da Borç Operasyonu

Denizlispor yönetimi, yıllardır kulübün sırtında ağır bir yük olan, zaman zaman puan silme, transfer yasağı gibi yaptırımlara yol açan geçmiş tarihli borçları ödemek için harekete geçti.

19.11.2014 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizlispor yönetimi, yıllardır kulübün sırtında ağır bir yük olan, zaman zaman puan silme, transfer yasağı gibi yaptırımlara yol açan geçmiş tarihli borçları ödemek için harekete geçti. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ve yöneticiler, yaklaşık 16 milyon lirayı bulan eski futbolcu alacaklarını karşılıklı anlaşmayla eritmek için temaslara başladı. Futbolculara alacaklarının yüzde 50'sini ödemeyi teklif eden yöneticiler, yaklaşık 8 milyon TL gerektiren bu operasyona kaynak bulmak için bankalarla görüşüyor.

Alacaklıların büyük bölümüyle anlaştıklarını belirten Kıbrıslıoğlu, "Yönetimlerin elini kolunu bağlayan, kulübün hareket alanını daraltan bu sorunu çözmek istiyoruz ancak borcun tümünü ödememiz mümkün değil. Elbette bu futbolcuların kulüpte büyük emeği var. Karşılıklı anlaşarak helalleşmek amacındayız. Finans sorununu bu ay sonuna kadar çözeceğimiz inancındayım. Bu operasyonu başarıyla tamamlarsak Denizlispor için bir milat olacak. Sırtımızdaki en ağır yükten kurtulacağız" şeklinde konuştu.

PRİMLER ÖDENDİ

PTT 1'inci Lig'in 10'uncu haftasında pazar günü deplasmanda Antalyaspor'la karşılaşıcak Denizlispor'da hazırlıklar devam ederken, yönetim Adanaspor galibiyetinin primlerini dün futbolcuların banka hesaplarına yatırdı. Teknik direktör Özcan Bizati, Antalya'ya galibiyet için gideceklerini belirterek, "Oyuncularımın morali yerinde. Lige verilen arayı iyi değerlendirdik" diye konuştu. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor'da Borç Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement