Denizlispor'da Sankoh İlk Yarıyı Kapattı - Son Dakika
Güncel

Denizlispor'da Sankoh İlk Yarıyı Kapattı

Denizlispor\'da Sankoh İlk Yarıyı Kapattı

TÜRKİYE 1'inci Ligi takımı Denizlispor'un deplasmanda Boluspor'a 2-0 yenildiği maçta sakatlanarak hastaneye kaldırılan ve sağ kolunda çıkık tespit edilen Alfred Sankoh'un durumunun sanıldığından kötü olduğu belirlendi.

18.10.2016 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE 1'inci Ligi takımı Denizlispor'un deplasmanda Boluspor'a 2-0 yenildiği maçta sakatlanarak hastaneye kaldırılan ve sağ kolunda çıkık tespit edilen Alfred Sankoh'un durumunun sanıldığından kötü olduğu belirlendi.

Denizli'de yapılan kapsamlı muayenede Sierra Leoneli futbolcunun kolunda çıkığın yanı sıra 2 yerde kırık ve bağ yırtığı da tespit edildi. Kulüp Doktoru Ahmet Edremit, futbolcunun İstanbul'da ameliyat olmak istediğini belirterek, "İki hastane ile görüşmelerimiz sürüyor. Yarın ya da cuma günü İstanbul'a gidip ameliyat olacak" dedi. Sağlık ekibi ve teknik heyet Sankoh'un ilk yarıyı kapattığını açıkladı.

Bu arada Boluspor deplasmanına giden Yeşil Cephe taraftar grubunun otobüsünün mazotunun bitmesi ve Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı'nın aldığı mazotla Denizli'ye dönmesi konusunda sosyal medyada yönetime yöneltilen eleştirilere cevap veren Başkan Süleyman Urkay, hiçbir taraftar grubuna destekm vermediklerini söyledi. Urkay, "Bu grup kendi yaptıkları organizasyonla Bolu'ya gitmiş. Yönetimden bir arkadaşımız 50 bilet almış. Biz yönetim olarak hiçbir taraftar grubunu desteklemiyoruz, deplasman masraflarına karışmıyoruz. Dolayısıyla bu olaydan kulübü ve yönetimi sorumlu tutmak anlamsız" dedi.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor'da Sankoh İlk Yarıyı Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement