Denizlispor'da Transfer - Son Dakika
Spor

Denizlispor'da Transfer

Denizlispor\'da Transfer

Denizlispor, Makedon orta saha oyuncusu Bajram Fetai ve Karşıyaka'dan santrfor Özgürcan Özcan'la anlaştı.

03.08.2012 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizlispor, Makedon orta saha oyuncusu Bajram Fetai ve Karşıyaka'dan santrfor Özgürcan Özcan'la anlaştı.

Başkan Süleyman Urkay, hücuma dönük bir orta saha oyuncusu olan Bajram'ın forvet de oynayabildiğini belirterek, "Bajram takımımızın hücum gücüne büyük katkı yapacak. Kendisi bir-iki gün içinde Bolu kampına katılacak. Özgürcan da santrfor mevkiine güç katacak" dedi.

Transfer mesaisinin aralıksız sürdüğünü ekleyen Urkay, "Gurbetçi Mahmut Timur ve Yunus Emre Kasal'la da prensipte anlaştık. Adanasporlu Emre Aktaş ve Kızılcahamam'ın golcüsü Üstün Bilgin'le pazarlıklarımızı sürüyor. Kamp süresince eksikleri gördükçe transfer yapacağız" dedi.

Bu arada Mahmut Boz için Gençlerbirliği'nin istediği 200 bin TL kiralama bedeli üzerine transferden vazgeçme noktasına gelen Denizlspor'un imdadına, Rıdvan Dilmen koştu. Teknik direktör Engin İpekoğlu'nun çok yakın arkadaşı olan, ailesi Denizli'de yaşayan Dilmen'in, İlhan Cavcav'la görüşüp, Mahmut'un bedelsiz kiralanmasını rica ettiği bildirildi. İlk hazırlık maçını yarın 17.30'da Kayseri Erciyes'le oynayacak olan Denizlispor, 6 Ağustos'ta Torku Konyaspor, 10 Ağustos'ta ise Hacettepe'yle karşılaşacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Denizlispor'da Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement