Denizlispor, Fenerbahçe'nin 2006 yılında şampiyonluğu kaybettiği maçı paylaştı - Son Dakika
Spor

Denizlispor, Fenerbahçe'nin 2006 yılında şampiyonluğu kaybettiği maçı paylaştı

Denizlispor, Fenerbahçe\'nin 2006 yılında şampiyonluğu kaybettiği maçı paylaştı

Süper Lig'de pazar akşamı kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Denizlispor, "hatırla" mesajıyla 1-1 sona eren ve sarı lacivertlilerin 2005-2006 sezonunun son haftasında şampiyonluğu kaybettiği maçın görüntülerini paylaştı.

01.12.2020 22:12  Güncelleme: 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de pazar akşamı kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Denizlispor, sarı lacivertli taraftarları kızdıracak bir paylaşımda bulundu.

Kulüp resmi hesabından yapılan videolu paylaşımda 1-1 berabere biten 2005-2006 sezonunun son maçı hatırlatıldı ve Fenerbahçe'ye "Hatırla" notu düşüldü.

O günkü maçta Mustafa Keçeli Denizlispor'u 1-0 öne geçiren golü atmış, 89'da ise Tuncay Şanlı Fenerbahçe'ye beraberliği getirmişti. Taraftar olayları nedeniyle sürekli kesilen ve tam 16 dakika uzayan maç tarihe geçmişti.

Denizlispor, Fenerbahçe'nin 2006 yılında şampiyonluğu kaybettiği maçı paylaştı

ŞAMPİYONLUĞU EZELİ RAKİBİNE KAPTIRDI

Son haftaya lider giren sarı lacivertliler, Galatasaray'ın evinde Kayserispor'u 3-0 mağlup etmesiyle şampiyonluğu ezeli rakibine kaptırmıştı.

Son Dakika Spor Denizlispor, Fenerbahçe'nin 2006 yılında şampiyonluğu kaybettiği maçı paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • By Angaralı: Denizlispor o maçta gs kulübünden aldığı teşvik primlerinde hatırlıyor mu acaba 16 13 Yanıtla
  • kerim salcı: ondan sonra diyorlar neden holiganlık bu kadar fazla ülkemizde olur tabi böyle karaktersizler olursa tabikşi olur adam lar olay çıkarmak için her şeyi yapıyorlar ilk önce bu karaktersizlerin ceza alıp ülke futbolundan temizlenmesi lazım adiler. 15 5 Yanıtla
  • hakan: fenerbahçe'de o günlerden kalan kimse yok, yani işin maneviyatını anlayacak kimse yok, bu nedenle fenerbahçe için sıradan bir lig maçı, tabii ki 3 ihtimalli... 3 3 Yanıtla

Advertisement