Denizlispor İkinci Yarıdan Umutlu - Son Dakika
Spor

Denizlispor İkinci Yarıdan Umutlu

Denizlispor Basın Sözcüsü Ekizler: "Yeni hocamızla iyi bir hava yakaladık, bunun lige yansıyacağına inanıyorum"

20.01.2015 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un basın sözcüsü Mehmet Ekizler, teknik direktör Engin İpekoğlu ile Antalya kampta iyi bir hava yakaladıklarını, bunun lige yansıyacağına inandığını belirtti.

Ekizler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devam eden kampın çok verimli geçtiğini ifade etti.

Futbolcuların çalışma azminden, teknik heyetin ve yönetimin memnun olduğunu dile getiren Ekizler, "Hep söylediğimiz gibi kaliteli bir ekibiz. Fakat birçok maçta bu kalitemizi sahaya yansıtamadık. Yeni hocamızla iyi bir hava yakaladık, bunun ikinci yarıda lige yansıyacağına inanıyorum" diye konuştu.

Ekizler, yönetim kurulunun, mali disiplinden taviz vermeden takımın geleceğini hazırlamak için çalışmalarını sürdürdüğünü ve mevcut kadrolarının yeterli olduğunu düşündüklerini belirtti.

Teknik ekip ve futbolculara güvenlerinin tam olduğunu ifade eden Ekizler, "İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz, futbolcular arasında arkadaşlık ve yardımlaşma üst düzeyde. İkinci yarı herkesin farklı bir Denizlispor izleyeceğini düşünüyorum" dedi.

Bu arada, Denizlispor'da Mustafa Keçeli ve Cem Tosun'nun sakatlığının sürdüğü, Andonov'un ise takımla çalışmalara başladığı bildirildi. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Denizlispor İkinci Yarıdan Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement