Denizlispor Kopukluğu Giderecek - Son Dakika
Güncel

Denizlispor Kopukluğu Giderecek

Denizlispor Basın Sözcüsü Mehmet Ali Yılmaz, Süper Lig'den düştüklerinden bu yana kulüple şehirle arasında kopukluk olduğunu, küskünlüğü gidereceklerini söyledi.

25.08.2015 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizlispor Basın Sözcüsü Mehmet Ali Yılmaz, Süper Lig'den düştüklerinden bu yana kulüple şehirle arasında kopukluk olduğunu, küskünlüğü gidereceklerini söyledi.

Her maç öncesi taraftarları tribüne davet etmek yerine, elde edecekleri başarılarla seyircinin kendi isteği ile stada gelmesini sağlayacaklarını dile getiren Yılmaz, "Denizlispor, Denizli halkı ile barışacak. Bunu başarmak, bizim için şampiyonluk kadar değerli" dedi. Pazar günü kendi sahalarında Elazığspor'u ağırlayacaklarını sözlerine ekleyen Mehmet Ali Yılmaz, sakat olan Cem Tosun dışında eksikleri olmadığını açıklarken şunları söyledi:

"Teknik heyet, takımı maça en iyi şekilde hazırlıyor. Yönetim olarak biz de onların motivasyonunu artırmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. Karabükspor deplasmanında aldığımız talihsiz yenilgiyi, Elazığspor galibiyetiyle telafi edeceğimize inanıyorum." - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor Kopukluğu Giderecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement