Denizlispor Kulübü Başkanı Kıbrıslıoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Denizlispor Kulübü Başkanı Kıbrıslıoğlu Açıklaması

"Antalyaspor maçında puan ya da puanlarla dönerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz"

17.11.2014 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un kulüp başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, Antayaspor maçından puan yada puanlarla dönerek, çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Kıbrıslığıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdikleri belirtti.

Manisaspor ile yapılan hazırlık maçında futbolcuların performansını beğendiklerini dile getiren Kıbrıslıoğlu, şunları kaydetti:

"Futbolcularımız son Adanaspor galibiyetiyle gerçek performansını sahada gösterdiler. Bunun devam edeceğine inanıyorum. Takımdaki kardeşlik, birlik ve beraberlik üst seviyede olması, moral ve motivasyonumuzu artırıyor. Bu hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Antalyaspor ile deplasman karşılaşacağımız maçın zorluk derecesini biliyoruz. Teknik ekibimize ve futbolcu kardeşlerimize olan güvenimiz tam. Antalyaspor maçında puan ya da puanlarla dönerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz."

Öte yandan yeşil siyahlılar, Şemikler Haluk Ulusoy tesislerinde yaptığı antrenmanla Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlıkları süren Andonov ve Fatih ile kart cezalı Mustafa Keçili forma giyemeyeceği belirtildi. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizlispor Kulübü Başkanı Kıbrıslıoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement