Denizlisporlu Kerem'in Kahrolma Günü - Son Dakika
Güncel

Denizlisporlu Kerem'in Kahrolma Günü

Denizlisporlu Kerem\'in Kahrolma Günü

Denizlispor'da görevinden ayrılan teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın yaklaşık 1 ay önce kadro dışı bırakılıp yönetimin tiönceki gün affedilerek takıma dönen Kerem Gülbahar, antrenmanda Bulgar Dimov'un sakatlanmasına sebep olduğu için kahroldu.

13.11.2015 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizlispor'da görevinden ayrılan teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın yaklaşık 1 ay önce kadro dışı bırakılıp yönetimin tiönceki gün affedilerek takıma dönen Kerem Gülbahar, antrenmanda Bulgar Dimov'un sakatlanmasına sebep olduğu için kahroldu.

Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki idman sırasında Kerem'in çektiği sert bir şut, Bulgar Daniel Dimov'un sol eline isabet etti. Bileğini tutarak acı içinde yere yığılan ve ilk müdahalesi sahada yapılan Dimov hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrolde Bulgar stoperin bileğinde kırık tesbit edildi.

Özel Sağlık Hastanesi'nde ameliyata alınan Dimov'un bileğine platin takılırken, doktorların 6-8 hafta takımdan ayrı kalacağını açıkladığı 26 yaşındaki savunma oyuncusu, ilk yarıyı kapatmış oldu.

Antrenmandan sonra Bulgar stoperi hastanede ziyaret eden Kerem Gülbahar, böyle bir olaya yol açmaktan duyduğu üzüntüyü dile getirerek özür diledi. Arkadaşını teselli eden Dimov ise, "Kırk yıl düşünsem, böyle bir sakatlık yaşayacağım aklıma gelmezdi. Bir futbolcu için gerçekten büyük şanssızlık. Ancak isteyerek yapılacak bir olay değil. Kendini üzme" dedi.

TEKNİK ADAM ARAYIŞI

Mehmet Altıparmak'la yollarını ayıran Denizlispor'da teknik adam arayışı sürüyor. Başkan Mustafa Şavluk, Asbaşkanlar Taner Atilla ve Fatih Karahan'la birlikte görüşmelerde bulunmak için İstanbul'a gitti. Başkan Şavluk'un bazı teknik adamlarla görüştükten sonra diğer yöneticilerle fiyat konusunda değerlendirme yapıp, kararını vereceği bildirildi. Ümit Bozkurt-Veysel Cihan ikilisinin yanı sıra Uğur Tütüneker, Arif Erdem, Özcan Bizati'nin adaylar arasında olduğu ileri sürülüyor.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlisporlu Kerem'in Kahrolma Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement