Deprem Anı Güvenlik Kameralarına Böyle Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Deprem Anı Güvenlik Kameralarına Böyle Yansıdı

Deprem Anı Güvenlik Kameralarına Böyle Yansıdı

Depremden hemen sonra vatandaşlar kendilerini sokağa attı.

25.08.2014 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Depremden hemen sonra vatandaşlar kendilerini sokağa attı. Depremde Kandilli Rasathanesi merkez üssü olarak Isparta Merkez Kadılar Köyü olarak açıkladı. Bunun üzerine Kadılar Köyü'ne yönelen basın mensupları burada dışarıda bekleyen köy halkıyla konuştu. Depremi şiddetle hissettiklerini belirten köylüler kendilerini dışarı attıklarını söylediler. Bahçelik bir alanda oturan kadınlar da gece eve girmeyeceklerini söylediler.

Öte yandan deprem sırasında Isparta Merkeze bağlı Güneyce Köyü yolu çıkışında deprem sırasında yola kayalıklar düştü. Muhtar Yaşar Korkmaz, düşen kayalıkların en büyüğünün 15 ton ağırlığında olduğunu belirterek, "AFAD ekipleri geldi. Özel İdare'den ekipler gelecek ve kayaları yoldan kaldıracak. Allah korudu eğer yoldan geçen bir aracın üzerine düşseydi çok acı olurdu" dedi.

Can ve mal kaybının yaşanmadığı Isparta'da depremden panik olan bazı vatandaşlar geceyi dışarıda geçirdi. Deprem anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Deprem anında bir kafede oturan müşterilerin kaçış anları güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Deprem Anı Güvenlik Kameralarına Böyle Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement