Deprem Kurbanları İçin 03.02'de Denize Karanfil Bırakıldı (2) - Son Dakika
Güncel

Deprem Kurbanları İçin 03.02'de Denize Karanfil Bırakıldı (2)

Deprem Kurbanları İçin 03.02\'de Denize Karanfil Bırakıldı (2)

Deprem KURBANLARI MEZARLARI BAŞINDA ANILDI Depremin merkez üssü olması nedeniyle en büyük can ve mal kaybının meydana geldiği Gölcük İlçesi'nde depremde yaşamlarını yitirenler için bugün de 17 Ağustos Mezarlığı'nda Kuran-ı Kerim okutuldu, dua edildi.

17.08.2015 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deprem KURBANLARI MEZARLARI BAŞINDA ANILDI

Depremin merkez üssü olması nedeniyle en büyük can ve mal kaybının meydana geldiği Gölcük İlçesi'nde depremde yaşamlarını yitirenler için bugün de 17 Ağustos Mezarlığı'nda Kuran-ı Kerim okutuldu, dua edildi. Birçok kişi mezarların başında gözyaşlarını tutamadı. 17 Ağustos Mezarlığı'na bu sabah erken saatlerinde itibaren ziyaretçi akınına uğradı. Mezarlık girişinde Gölcük Belediyesi'nin organizasyonuyla Kuran-ı Kerim okutuldu, dualar edildi.

"DEPREMİN İZLERİNİ HALA ATAMADIM"

Marmara Depremi'nde 9 akrabasını kaybettiğini söyleyen Gülhanım Eriş, "Kardeşim, babam ve yeğenim başta olmak üzere 9 kaybımız var. Depremden 16 yıl geçti hiç birşey değişmedi. Depremin izlerini hala unutamadık. Depresyonlarımız hiç geçmedi ve her geçen daha da artıyor. Hala kapı kapalı uyuyamıyorum. 3 katlıdan yüksek binalara gidemiyorum" dedi.

"AİLEMDEN 4, AKRABALARIMDAN 30 KİŞİYİ KAYBETTİM"

Depremde yaşamlarının altüst olduğunu söyleyen Nilgin Baştopçu ise ailesinden 4,  akrabalarından 30 kişiyi kaybettiğini anlattı. Baştopçu, "Kız kardeşim 45 günlük bebeği koynunda öldüler. Gölcük'te katları 4 kata çıkardılar. Denetimsiz binalar yapıyor. Devlet nasıl buna gözyumuyor? Gölcük'te 50 bin kişi öldü ve mantar gibi bina yapılıyor. Burada yatanların ne günahı vardı. Gölcük'te yapılan binalarla ilgili biran önce denetimlerin arttırılmasını istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Deprem Kurbanları İçin 03.02'de Denize Karanfil Bırakıldı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement