Deprem Kurbanları İçin Saat 03.02'de Denize Karanfil Bırakıldı - Son Dakika
Güncel

Deprem Kurbanları İçin Saat 03.02'de Denize Karanfil Bırakıldı

Deprem Kurbanları İçin Saat 03.02\'de Denize Karanfil Bırakıldı

17 Ağustos depreminin kurbanları anıldı (2)Kocaeli'nin Gölcük İlçesi Kavaklı sahilindeki anma etkinlikleri ardından, törene katılanlar felaketin olduğu saat 03.02'de Deprem Anıtı önünde bir araya geldi.

17.08.2016 04:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

17 Ağustos depreminin kurbanları anıldı (2)

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi Kavaklı sahilindeki anma etkinlikleri ardından, törene katılanlar felaketin olduğu saat 03.02'de Deprem Anıtı önünde bir araya geldi. Burada depremde yaşamını yitirenler anısına denize kırmızı karanfil bırakıldı.

Gölcük'ün Kavaklı sahilindeki anma etkinliklerine Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve depremde yakınlarını kaybedenler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Geçmişten ders alınması gerektiğini söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bundan sonraki yaşamımız içersinde alınması gereken dersler var. Olası depremlerde 17 Ağustos'da ödediğimiz bedelin ve daha fazlasını da ödemememek adına önlem ve tedbirlerimizi almalıyız. Bu dersleri alarak yarınları ve geleceğimizi şekillendireceğiz. Tüm şehitlerimize rahmet diliyor, geride kalan kederli ailelerine büyük sabırlar diliyorum. dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Deprem Kurbanları İçin Saat 03.02'de Denize Karanfil Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement