Deprem Simavlıları Uykuda Yakaladı - Son Dakika
Güncel

Deprem Simavlıları Uykuda Yakaladı

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde gece yarısı saat 02.28 sularında 4.2 büyüklüğünde deprem yaşandı. Simavlılar, "Uykuda yakalandık. Çok korktuk." diye konuştular.

14.10.2015 05:53  Güncelleme: 08:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gece yarısı saat 02.28 sularında yaşanan deprem için Simavlılar, "Uykuda yakalandık. Çok korktuk." diye konuştular.

VATANDAŞLAR ENDİŞELENDİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre bu gece yarısı saat 02.28 merkez üssü Simav'a 5 kilometre mesafedeki Ahlatlı çeşme köyü olan 4.2'lik depremin ardından 2 dakika sonra yine aynı yerde 3.3'lük depremler vatandaşları endişelendirdi.

CAN VE MAL KAYBI YOK

Herhangi bir can ve mal kaybına yol açmayan depremler yerin 4.6 ve 5 kilometre derinliğinde meydana geldi. Yaklaşık 5 saniye süren depremde paniğe kapılan vatandaşlar kendilerini sokağa attı. Bazı vatandaşlar ise araçlarına binerek ilçe merkezinden daha güvenli bölgelere gitmek üzere yola çıkınca ana cadde ve sokaklarda trafikte sıkışıklık yaşandı.

"UYAKUDA YAKALANDIK ÇOK KORKTUK"

Emekli öğretmen Ahmet Can (71), "depreme yatakta yakalandık. Çok korktum. 2011 yılında meydana gelen 5.9'luk depremi hatırlattı. Çok şiddetli oldu. Çok korktuk. Çok şükür evlerimizde bir şey yok. Can kaybının olmaması teselli" dedi.

"DEPREME ALIŞTIK ARTIK"

Simav'da okuyan üniversite öğrencisi Damla Yetkin, (21)," Simav'da yaşıyoruz. Depreme alıştık. Ancak çok korttuk. Kendimizi daha güvende hissedebilmek amacıyla arkadaşımla birlikte sokağa çıktık. Umarım devamı gelmez" şeklinde konuştu.

İşte Simav'dan gece yarısı çekilen kareler:




Deprem Simavlıları Uykuda Yakaladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Deprem Simavlıları Uykuda Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • selam: ALLAHIM habersiz gelecek musubetlerden afatlardan depremlerden her tùrlu musubetlerden musluman mu.minleri sen koru ALLAHIM...AMIN 19 0 Yanıtla
  • İbrahim Aydın: Ne kadar aciz ve adi temenniler. Hala partizanca birilerine saldırılıyor, depremden bile siyaset yapılıyorsa buna çanak tutanlar varsa hepsinin Allah belasını versin. Ayıptır günahtır gün birlik olma günü zamanı gelince bi oyunuz var gidin kullanın. 3 15 Yanıtla
  • 911: Allah yardımcınız olsun kardeşlerim bir yıl askerlik yaptım orda sekiz ay Kızılay çadırda kaldım çok kötü günlerdi çok iyi bilirim Simav i depremini Allah o günleri yaşatmasın sizlere Amin...19.05.2011. 2 0 Yanıtla

Advertisement