Derbent Başbakana Destek Platformu'ndan Destek Buluşması - Son Dakika
Yerel

Derbent Başbakana Destek Platformu'ndan Destek Buluşması

Derbent Başbakana Destek Platformu\'ndan Destek Buluşması

Konya’nın Derbent ilçesinde oluşturulan “Derbent Başbakana Destek Platformu” Başbakan Ahmet Davutoğlu’na verdiği desteği göstermek için düzenlenen toplantıda buluştu.

23.05.2015 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Derbent ilçesinde oluşturulan "Derbent Başbakana Destek Platformu" Başbakan Ahmet Davutoğlu'na verdiği desteği göstermek için düzenlenen toplantıda buluştu.

Derbent Belediyesi Kültür Etkinlikleri Salonu'nda düzenlenen toplantıya ilçede faaliyet gösteren oda ve dernek başkanlarının yer aldığı sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, kanaat önderleri, farklı siyasi görüşlerde yer alan isimler katıldı.

Oluşturulan "Derbent Başbakana Destek Platformu" bildirisinin altına imza atan katılımcılar, Konyalı bir Başbakan olmasından dolayı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bundan böyle yanında ve destekçisi olduklarını belirttiler.

Toplantıda konuşan Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar ise, yaptıkları destek çağrısına olumlu cevap veren ilçenin oda ve dernek başkanları, değişik sivil toplum kuruluşlarına mensup başkanlar, mahalle muhtarları ve ilçenin kanaat önderlerine verdikleri bu destekten ötürü teşekkür etti. Acar, yaptığı konuşmada, Derbent Başbakana Destek Platformu'nun bir araya gelerek Başbakan Ahmet Davutoğlu'na destek vermesinin çok önemli olduğunun altını çizerek, "Tıpkı geçmişte Isparta'nın Demirel'e, Malatya'nın Özal'a, Rize'nin Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdiği gibi Konya ve Konya'nın bir ilçesi Derbent olarak biz Başbakanımıza destek verelim ki, bu konuda kimi aradıysak, hangi düşünce ve görüşten olursa olsun, sağolun hepiniz bu konuda ikiletmediniz, bir kişi 'hayır ben farklı düşüncedeyim, destek vermeyim' demedi. Bu konuda hepinize çok teşekkür ediyorum. Bize de zaten bu yakışır. Biz Başbakanımıza zaten Konya olarak gereken desteği vereceğiz. Ondan sonra da hem mahallelerimizin, hem ilçemizin yüzü gülece, sonrasında hepimizin yüzü gülecek. Hizmete doyacağız. Allah'ın izniyle şu anda görüyorsunuz, ilçemizin her tarafı şantiye gibi oldu" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Derbent Başbakana Destek Platformu'ndan Destek Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement