Derbent Belediye Başkanı Acar'dan, KONESOB'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Derbent Belediye Başkanı Acar'dan, KONESOB'a Ziyaret

Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Karamercan'ı makamında ziyaret etti.

16.10.2014 12:16  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Karamercan'ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Acar, kendisine eşlik eden Derbent'in Konya Büyükşehir Belediyesi Meclisi üyesi İsmail Öz ve beraberindeki bazı isimlerle beraber bir süre önce birlik başkanlığına seçilen Karamercan'ı makamında ziyaret ederek kutladı ve yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Karamercan, Türkiye'yi idare eden artık Konyalı bir başbakan olduğunu anımsatarak, Konya'ya daha çok hizmet için odalar, yerel yönetimler, siyasiler ve sivil toplum kuruluşları olarak hep beraber el ele vererek topyekün hareket etmenin zamanı olduğunu belirtti.

Konuşmasında, Konya'nın kış sporları merkezi  olması için çalışma başlatılan Aladağ Kayak Merkezi Projesi'ne değinen Karamercan, bu projeyi Konya için oldukça önemsediklerini ifade etti.

Bu projenin hayata geçmesinin Konya için büyük bir kazanım olacağını belirten Karamercan, KONESOB olarak bu projenin bir an önce hayata geçmesi konusunda birlik olarak yapabilecekleri ne varsa, her türlü katkı ve desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Derbent Belediye Başkanı Acar'dan, KONESOB'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement