Derbent Turizm Yolu İçin İhale Açıldı - Son Dakika
Güncel

Derbent Turizm Yolu İçin İhale Açıldı

Kartepe Belediyesi'nin zirveye çıkışta alternatif yol olarak Derbent turizm yolunu iyileştirme amacıyla başlattığı üst yapı iyileştirme düzenlemelerine destek verecek çalışmalar için malzeme alımı ihalesi yapılacak.

04.04.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu kapsamda Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Derbent Turizm yolunda kullanılmak üzere plant altı asfalt betonu (Binder) ve tüvenan malzeme alım işi ile ilgili ihale açtı. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce talep edilen Derbent Turizm yolunda kullanılmak üzere plant altı asfalt betonu (Binder) ve tüvenan malzeme alım işi için gerçekleşecek ihale, 1 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 10.00'da açık ihale usulü yapılacak.

Belediye toplantı salonunda yapılacak ihaleye yerli istekliler katılabilecek. İhaleye ilişkin dokümanlar belediyenin internet adresinden görülebilir ve 100,00-TL karşılığı Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet Mah. Dicle Cad. No.12 Kat.4 Kartepe/ Kocaeli adresinden temin edilebilir. İhale ile ilgili ayrıntılı bilgiye ise EKAP'ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Derbent Turizm Yolu İçin İhale Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement