Derbi Maç Olimpiyat Stadında - Son Dakika
Spor

Derbi Maç Olimpiyat Stadında

Spor Toto Süper Ligin 16. haftasındaki Beşiktaş-Galatasaray derbisi Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak.

17.12.2014 14:16  Güncelleme: 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasındaki Beşiktaş- Galatasaray derbisi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Siyah-beyazlı kulübün, ligin 16. haftasında Galatasaray ile oynanacak derbi maç ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "Futbol takımımız, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 16. haftasında 4 Ocak 2015'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Galatasaray ile karşılaşacak" denildi.

Öte yandan açıklamaların devamında ise bu karşılaşma ile ilgili Passolig fiyatları bilgisi de verildi. Beşiktaş'ın resmi internet sitesinde, Spor Toto süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray ile oynanacak maç ile ilgili yapılan bilet satışları açıklamasında, "Yarın (18 Aralık) saat 14.00 itibariyle Passolig kart sahipleri için satışa sunulacak biletleri satın almak isteyen Passolig kart sahipleri, biletlerini www.passo.com.tr ve N'Kolay satış noktalarından ve Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'nden Passolig kartlarına yükleyebilirler" ifadeleri yer aldı.

Beşiktaş Kulübü, Passolig kartı olup, kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlara da bir bildiri sunduğu açıklamada, "Galatasaray karşılaşmasına bilet yüklemeleri halinde tek seferlik geçici kartlarını Vodafone Arena Kombine Satış Merkezinden tek maçlık giriş kartlarını teslim alabileceklerdir" denildi.

Açıklamaların son bölümünde ise, "Maç günü saat 11.00 itibariyle Atatürk Olimpiyat Stadyumu bilet satış gişesinden Passolig kart sahiplerine bilet yüklemesi ve tek maçlık giriş kartı dağıtımları başlayacaktır. Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımız ise maç günü bilet satış gişesinden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yüklemesi yaptırabileceklerdir. Engelli tribün bileti, Atatürk Olimpiyat Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlıdır. Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın da Passolig kartlarının olması gerekmektedir" ifadeleri yer aldı.

BİLET FİYATLARI

Batı Vip : 120 TL

Batı Tribün : 60 TL

Doğu Tribün : 50 TL

Kuzey Tribün : 25 TL

Güney Tribün : 25 TL - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Derbi Maç Olimpiyat Stadında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement