Derbideki Kavga İçin Olay Soru: Veli'yi Neden Yalnız Bıraktınız? - Son Dakika
Spor

Derbideki Kavga İçin Olay Soru: Veli'yi Neden Yalnız Bıraktınız?

Derbideki Kavga İçin Olay Soru: Veli\'yi Neden Yalnız Bıraktınız?

Beşiktaşlı yöneticiler önceki akşam futbolculara derbideki Emre-Veli kavgasının fotoğrafını gösterip sitem etti.

07.11.2014 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaşlı yöneticiler dün oynanan Partizan maçının öncesinde futbolculara moral vermek için önceki akşam Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne çıkarma yaptı... Beşiktaş Başkanı’nın da bulunduğu toplantıda, oyunculara Fenerbahçe ile oynanan derbide Emre Belözoğlu ile Veli Kavlak’ın kavga ettiği sırada çekilen fotoğraf gösterildi ve bu kare üzerinden sert bir dille ‘Birlik olun’ mesajı verildi.

‘PARALARINIZ YATACAK’

Yöneticiler, "Bakın bu karede Emre, Veli’nin gırtlağına sarılmış... Yanında da bir sürü Fenerbahçeli oyuncu var... Emre bu hareketi onlardan cesaret alarak yapıyor... Peki diğerleriniz nerede? Veli’nin yanında neden hiçbiriniz yok? Siz takım arkadaşınızın ve Beşiktaş’ın haklarını böyle mi koruyorsunuz? Siz bir ekipsiniz... Emre’nin Veli’nin gırtlağına sarılması, Beşiktaş’ın gırtlağına sarılması demektir... Sahada hepiniz hem birbirlerinize hem de Beşiktaş’a sahip çıkmalısınız ifadeleriyle oyunculara sitem ettiler.

Öte yandan futbolculara bir de müjde verildi. Yöneticiler, Tüm alacaklarınız en geç çarşamba gününe kadar hesaplarınıza yatacak. Bizler sizlere daha önce bunun sorun olmayacağını söylemiştik ve verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Tüm paralarınızı alacaksınız” dediler.

Milliyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Derbideki Kavga İçin Olay Soru: Veli'yi Neden Yalnız Bıraktınız? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement