Derbiyle İlgili İlk Karar Fenerbahçeli Futbolculardan Gizlendi - Son Dakika
Spor

Derbiyle İlgili İlk Karar Fenerbahçeli Futbolculardan Gizlendi

Derbiyle İlgili İlk Karar Fenerbahçeli Futbolculardan Gizlendi

Panik yaşanmasın ve psikolojileri bozulmasından diye derbinin ertelendiği haberi gelinceye kadar bu haber Fenerbahçeli futbolculardan uzak tutuldu.

20.03.2016 19:43  Güncelleme: 08:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray- Fenerbahçe derbisinin seyircisiz oynanacağını öğrenen Başkan Aziz Yıldırım ve Yöneticiler olağanüstü bir hız ile stratejiler geliştirerek futbolcuları stresten uzak tuttukları ortaya çıktı.

YILDIRIM SOLUĞU SAMANDIRA'DA ALDI

Hızla Samandıra'ya giden Başkan Yıldırım ve yöneticiler; derbinin seyircisiz oynanacağına dair alınan ilk kararın Fenerbahçeli futbolculardan gizlenmesini istediler. Tüm Samandıra personeli ve idareciler büyük bir titizlikle bunu başardı.

YÖNETİM, PANİK YAŞANMASINI İSTEMEDİ

Panik yaşanmasını istemeyen sarı-lacivertli yönetim 17.30'da seyircisiz oynanacağı açıklanan derbi için önce takımın tesislerden çıkışını (17.45 olarak planlanıyordu) erteledi. Emniyet ve valilikten haber beklendi.

ERTELENME HABERİ FUTBOLCULARA DUYURULDU

Panik yaşanmasın ve psikolojileri bozulmasından diye derbinin ertelendiği haberi gelinceye kadar bu haber futbolculardan uzak tutuldu. Ertelenme kararı ile birlikte Başkan Aziz Yıldırım tüm futbolcular ve teknik heyete seslenerek "Evinize gidebilirsiniz" dedi.

EN SON BAŞKAN'LA PEREIRA AYRILDI

Futbolcular özel araçlarıyla bir süre sonra tesislerden çıkmaya başlarken, son olarak Başkan Aziz Yıldırım ve Teknik Direktör Pereira ayrıldı.

USLU: SAĞLIKLI OLAN MAÇIN ERTELENMESİYDİ

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun ise "Biz de Arena'da seyircili oynamak istiyoruz. Seyircisiz oynamak anlamsız. Madem bir güvenlik tehlikesi var, sağlıklı olan maçın ertelenmesiydi. Ayrıca; seyircisiz oynayıp da maçı kazansak, ligin sonunda şampiyon olduğumuzda bunu anlatamazdık. Bu durumu izah etmek zor olurdu" şeklinde konuştuğu öğrenildi.






Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Derbiyle İlgili İlk Karar Fenerbahçeli Futbolculardan Gizlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ender: Be yanı Direk söylenseydi sütten mi? Kesilirlerdi. 6 0 Yanıtla

Advertisement