Dere Yatağında Cesedi Bulunan Kadının Cenazesini Kadınlar Taşıdı - Son Dakika
Güncel

Dere Yatağında Cesedi Bulunan Kadının Cenazesini Kadınlar Taşıdı

Dere Yatağında Cesedi Bulunan Kadının Cenazesini Kadınlar Taşıdı

Şırnak’ın İdil ilçesinde, bıçaklanarak öldürülen ve 3 gün önce dere yatağında cesedi bulunan kadının cenazesini kadınlar teslim alarak defnetti.

16.07.2014 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın İdil ilçesinde, bıçaklanarak öldürülen ve 3 gün önce dere yatağında cesedi bulunan kadının cenazesini kadınlar teslim alarak defnetti.

İdil'de 3 gün önce bir çobanın dere kenarında bulduğu ve kimliği henüz tespit edilemeyen kadına Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı. Kimlik tespit çalışmaları süren kadına yapılan otopside 20 yaşlarında olduğu, vücudunun çeşitli bölgelerinde dayak izleri olduğu ve 3 bıçak darbesinin tespit edildiği öğrenildi. Kadının yaklaşık 15 gün önce öldürüldüğü kaydedildi.

Diyarbakır'daki otopsinin ardından İdil'e getirilen kadının cenazesi, mor renkli bir kumaşla örtülü tabuta konuldu. İdil Belediye Başkan Nevin Oyman, HDP ve DBP ilçe başkanları, İHD yetkilileri ve vatandaşların katıldığı törende, kadınlar tabutu mezarlığa kadar omuzlarda taşıdı. Cenaze İdil Mezarlığı'na,defnedilirken kadınlar gözyaşlarına hakim olamadı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dere Yatağında Cesedi Bulunan Kadının Cenazesini Kadınlar Taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement