Derebahçe'ye Külliye İnşa Ediliyor - Son Dakika
Yerel

Derebahçe'ye Külliye İnşa Ediliyor

Derebahçe\'ye Külliye İnşa Ediliyor

İlkadım Belediyesi tarafından Derebahçe Sosyal Tesisi’nin temel atma töreni için son hazırlıklar tamamlandı.

13.08.2015 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediyesi tarafından Derebahçe Sosyal Tesisi'nin temel atma töreni için son hazırlıklar tamamlandı.

6 bin metrekarelik bir alana büyük bir külliye inşa edecek olan İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesisi'nin temel atma töreni 18 Ağustos 2015 saat 18.00'de yapılacak.

Derebahçe Mahallesi Kafkas Caddesi üzerinde 6 dönümlük alana inşa edilen sosyal tesisin bölgede var olan boşluğu dolduracağını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2015 yılının yatırım yılı olduğuna vurgu yaptı. Halka verdikleri sözü yerine getirdiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım Belediyesi olarak 2015 yılını yatırım yılı olarak ilan etmiştik. Derebahçe Kültür ve Yaşam Merkezi inşaatı hızla devam ediyor. İnşaatımızın birinci katına çıkmak üzereyiz Allah nasip ederse, bir yıl içerisinde de Derebahçe Kültür ve Yaşam Merkezimizi halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. İçersinde modern düğün salonu, etüt merkezleri, sinema salonu, fitness salonları, kafeteryası, mescit gibi birçok alanın bulunacağı çok amaçlı kültür ve yaşam merkezinin bölgede ihtiyaç olan önemli bir boşluğu dolduracak" dedi.

Geleceğe dönük hedefledikleri projeleri sırasıyla hayata geçirdiklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Belediye olarak halkın istek ve talepleri ön planda tutan insana yatırım yapan bir belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimizi şekillendiriyoruz. 'İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın' sözü, bizim için çok önemlidir. İnsanımızın mutluluğu ve huzuru bizim için önemli. İnsan mutlu olursa, toplum huzurlu olur. İnsanımızın hayatını mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmesini istiyoruz. Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi'nin ihalesi de bitmiş oldu. Onunda bir ay içinde temel atma törenini gerçekleştirerek İlkadım ilçemiz için çok önemli bir projeyi daha hayata geçirmiş olacağız. Biz hızlı bir şekilde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Şimdiden bu hizmetimizin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Derebahçe'ye Külliye İnşa Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement