Dereceye Giren Aslan'dan Val Alimoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Dereceye Giren Aslan'dan Val Alimoğlu'na Ziyaret

Dereceye Giren Aslan\'dan Val Alimoğlu\'na Ziyaret

Dağ Koşusu Şampiyonasında Dereceye Giren Elif Aslan İl Müdürü Abdulkadir Çetin ve Antrenörü Okan Özyaman ile birlikte Karabük Valisi Orhan Alimoğlu’nu ziyaret etti.

08.07.2015 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dağ Koşusu Şampiyonasında Dereceye Giren Elif Aslan İl Müdürü Abdulkadir Çetin ve Antrenörü Okan Özyaman ile birlikte Karabük Valisi Orhan Alimoğlu'nu ziyaret etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Orhan Alimoğlu, düzenlenen dağ koşularında Türkiye 6.sı ve Dünya 12.si derecelerine sahip olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü lisanslı sporcularından Elif Aslan'ı tebrik etti. Karabük'ü ve Türkiye'yi güzel bir şekilde temsil eden Elif Aslan'a çok yönlü ve kültürlü olmaya devam etmesi temennisinde bulunan Vali Orhan Alimoğlu başarılarının artarak devam etmesini diledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü lisanslı sporcularından Elif Aslan mayıs ayında katıldığı Kütahya- Gediz'de yapılan Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonasında Türkiye 6.sı ve haziran ayında Bulgaristan-Smolyan kentinde yapılan Dünya Dağ Koşusu Şampiyonasında Dünya 12.si olmuştu. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dereceye Giren Aslan'dan Val Alimoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement