Dereceye Giren Eserler Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Dereceye Giren Eserler Belirlendi

Dereceye Giren Eserler Belirlendi

Kartepe Belediyesi, Bilgi Evi öğrencileri arasında bu yıl ilki düzenlenen kompozisyon ve resim yarışmasına katılan eserler arasından dereceye giren eserleri jüri belirledi.

23.12.2015 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi, Bilgi Evi öğrencileri arasında bu yıl ilki düzenlenen kompozisyon ve resim yarışmasına katılan eserler arasından dereceye giren eserleri jüri belirledi.

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren bilgi evi, eğitim sanat merkezi ve kütüphanelerde eğitim alan öğrenciler arasında düzenlenen "Dürüstlük" konulu kompozisyon ve "Dört Mevsim Kartepe" konulu resim yarışması için çocuklar 98 eserle katılım sağladı.Kartepe Bilgi Evi öğrencilerinin ufkunu açmak amacıyla düzenlenen ödüllü kompozisyon ve resim yarışmasında katılımcı eserler arasındaki değerlendirme için jüri Ataevler Kültür Merkezi'nde bir araya geldi. Ömer Ocakcı'nın jüri başkanlığında toplanan Ufuk Kaptan, Umut Yaşar İnan ve Sevda Akgül Yüce'den oluşan jüri yaptığı toplantıda dereceye giren eserleri belirledi.

Bilgi evi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği ödüllü yarışmada oldukça zorlandıklarını belirten jüri başkanı Ocakçı, "Kartepe Belediyesi Bilgi evi öğrencileri birbirinden değerli ve örnek çalışmalara imza atmışlar. Çocukların gelişimlerine katkı veren bilgi evlerinde edindikleri bilgiler ışığında ortaya çıkarttıkları eserler için her birini tebrik ederiz" dedi.

Kartepe Belediyesi Bilgi Evi Sorumlusu Ali Oktay da, "Belediye başkanımız Hüseyin Üzülmez'in büyük önem verdiği bilgi evi öğrencileri arasında düzenlenen organizasyonlar önümüzdeki yıl çeşitlenerek artacak. Bu sezonun ilk etkinliğinin ödül törenini de yeni yılda gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

"4 Mevsim Kartepe" konulu resim yarışmasında Nazım Demirci Halk Kütüphanesi üyesi Gazi İlkokulu 4-E öğrencisi Salih Gül birinci, Ömer Seyfettin Bilgi Evi üyesi Dürdane Özdilek İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Bengisu Kurt ikinci, Mevlana Bilgi Evi üyesi Derbent İlkokulu 8. Sınıf öğrencisi Yüsra Nur Yalvaç üçüncü seçildi.

"Dürüstlük" konulu kompozisyon yarışmasında Ömer Seyfettin Bilgi Evi üyesi Dürdane Özdilek İlkokulu 4-D Sınıf öğrencisi Muhammet Çelebi birinci, Ömer Seyfettin Bilgi Evi üyesi Dürdane Özdilek İlkokulu 8. Sınıf öğrencisi Beyzanur AŞ ikinci, Mimar Sinan Bilgi Evi üyesi Eşme İlkokulu 3-B öğrencisi Nazlı Zehra Özen üçüncü oldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dereceye Giren Eserler Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement