Derecik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Derecik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin Genel Kurulu

Derecik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi\'nin Genel Kurulu

Derecik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin 2015 yılı mali genel kurulu yapıldı.

02.05.2016 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Derecik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin 2015 yılı mali genel kurulu yapıldı.

Derecik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi 2015 Yılı mali genel kurulunda Divan Başkanlığına Kütahya Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği( HAYKOOP ) Başkanı Yusuf Çalışkan seçildi.

Başkan Çalışkan yaptığı konuşmasının başında genel kurula misafir olarak katılan Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray, Mali Müşavir Metin Serter'e, Derecik Muhtarı İbrahim Demirkıran'a ve çiftçilere teşekkür etti.

Genel Kurulların önemine vurgu yapan Çalışkan, "Tarımsal Kooperatifçilik, ülkemiz üreticisinden, tüketicisine kadar son derece önemlidir. Genel Kurulda gösterdikleri ilgi ve hoş görü ve centilmenlikten dolayı kıymetli çiftçilerimize, Derecik Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Necati Şenol 'a, Yönetim ve Denetim Kuruluna ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Genel kurulumuzun öncelikle elleri nasırlı, cefakar çiftçilerimize Derecik köyümüze, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Genel Kuruldan sonra Derecik Köyünde Tavşanlı Kaymakamlığı, İlçe Özel İdaresi, Derecik Muhtarlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen ve gençlerin hizmetine sunulan halı sahada Derecikli çiftçilerle centilmenlik maçı yapıldı. HAYKOOP Başkanı Yusuf Çalışkan, Derecik Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Necati Şenol'a 4 adet top ve forma hediye etti.

Başkan Çalışkan, Derecik köyüne yapılan halı sahasının isabetli bir yatırım olduğunu söyleyerek, halı saha yapımına emeği geçenlere teşekkür etti.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Derecik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement