Derede Cesedi Bulunan Küçük Çocuğun Cenazesi Adli Tıp'ta - Son Dakika
Güncel

Derede Cesedi Bulunan Küçük Çocuğun Cenazesi Adli Tıp'ta

Derede Cesedi Bulunan Küçük Çocuğun Cenazesi Adli Tıp\'ta

Esenyurt’ta dün sabah oyun oynamak için evden çıkan ve cesedi derede bulunan 10 yaşındaki Demirhan Dir’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

09.05.2016 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt'ta dün sabah oyun oynamak için evden çıkan ve cesedi derede bulunan 10 yaşındaki Demirhan Dir'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Küçük çocuğun arkadaşlarının verdiği ifadeleri çelişkili bulan baba Abdulkerim Dir, "Bu olay düşme değil" dedi.

Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi'nde dün oyun oynamak için evden çıkan Demirhan Dir'in cesedi polis ve AFAD ekiplerinin çalışmaları sonucunda evinin yaklaşık 1 kilometre yakınındaki derede bulundu. Gece boyunca yapılan aramalar sonucunda sabaha karşı önce Demirhan'ın kıyafetlerine, ardından cesedine ulaşıldı. Küçük çocuğun cenazesi ilk incelemenin ardından Büyükçekmece Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Demirhan Dir'in cenazesi buradaki işlemlerin ardından Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Adli Tıp önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan baba Dir, oğlunun arkadaşlarının ifadelerinin çelişkili bulduğunu söyledi.

Çocuğunun dört arkadaşıyla birlikte tarlada oynamaya gittiğini ifade eden Abdulkerim Dir, "Çocuklardan birisi köpek bizi kovaladı biz de kaçtık dedi. En son onu gören arkadaşı bana tarlada misket oynadıklarını söyledi. Sonra çocuğumuzu suyun içinde ölü olarak bulduk. Benim oğlumun bütün kıyafetleri çıkartılmış ve bu elbiseleri saklanmış. Elbiseleri yaş ben bu yüzden biraz tereddütlüyüm. Sadece benim şüphelendiğim kıyafetleri neden çıkarılmış diğer çocukların kıyafetleri neden yaş değil. Benim oğlum düşmemiş, bu olay düşme değil. Bulunduğu yer bizim mahalleye 2 km uzak. Şu anda ben her şeyi kanuna bıraktım" dedi

"BİR İNSAN YÜZERKEN İÇ ÇAMAŞIRINI ÇIKARMAZ"

10 yaşındaki bir çocuğun dereye girmek için kıyafetlerini saklamayacağını belirten acılı baba, "Bir insan yüzerken iç çamaşırını çıkarmaz. Kıyafetlerinin hepsi ıslak ve saklanmış biçimde bulundu. Bir arkadaşı köpeklerin saldırdığını söylediği için biz de öyle anlattık. Bize olayı anlatan diğer arkadaşı da 'Demirhan ilk önce ayaklarını suya soktu. Sonra ben yüzme bilmiyorum deyip geri çıktı' dedi. Sonra arkadaşı eve gideceğini söylemiş fakat Demirhan'ın gelmek istemedi diyerek olayı anlattı. Geç vakitte bir çocuk arkadaşları gittikten sonra yalnız kalacağım demez. Bize çok yanlış ifadeler verdiler. Verilen ifadeler de çelişki çok var" diye konuştu.

Dir'in cenazesi otopsinin ardından Muş Bulanık'taki köyüne defnedilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Derede Cesedi Bulunan Küçük Çocuğun Cenazesi Adli Tıp'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement