Dereköy Ortaokulu'nun Yılsonu Gecesi Büyüledi - Son Dakika
Yerel

Dereköy Ortaokulu'nun Yılsonu Gecesi Büyüledi

Dereköy Ortaokulu\'nun Yılsonu Gecesi Büyüledi

Kütahya’nın Hisarcık İlçesi Dereköy İlk ve Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan muhteşem okul gecesi izleyenleri adete büyüledi.

04.06.2016 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık İlçesi Dereköy İlk ve Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan muhteşem okul gecesi izleyenleri adete büyüledi.

Okulun bahçesinde düzenlenen yıl sonu gecesi saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Kamber Taşdemir, gecenin hazırlanmasına katkıda bulunan öğretmen, öğrenciler ile geceye katılan velilere teşekkür etti.

Dereköy, Şeyhler ve Örenköy velilerinin ve Hisarcık'tan misafirlerin katılımın yoğun olduğu gecede hünerlerini sergileyen öğrenciler skeç ve dans gösterileri ile 2015-2016 eğitim-öğretim yılına veda ettiler. Coşkulu geçen oyunlar ve gösteriler köy halkı ve davetliler tarafından ilgiyle izlendi.

Programda özellikle "Kızlar Askerde ", "Hayırlı Evlat " ve "Veli Toplantısı" isimli skeçlerde öğrencilerin gösterdiği üstün performans ilgiyle izlendi. Sanatçı Hande Yener ve Şovmen Beyaz atışması izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Sınıf Öğretmeni Ali Akar tarafından yönetilen ses sistemi, ışıklandırma ve lazerler geceye renk kattı. Öğrencilerin Ankara oyun havası gösterisi, kovboy dansı, Hint dansı, kız erkek atışması, yöreye özgü halk oyunları gösterileri büyük beğeni topladı. Davetliler anasınıfının yılsonu sergisini de gezdiler. Gecenin sonunda Belediye Başkanı vekili Süleyman Akçay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Milli Eğitim Müdürü Şube Müdürleri Mehmet Ali Özdemir, Abdulbari Alp, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ramazan Özşahin, Ziraat Bankası Şube Müdürü Servet Köse, Köy Muhtarı İsmail Hakkı Demirtaş, okul müdürleri, öğretmenler ve misafirler birlikte yöresel oyunlar oynadılar. Muhteşem gece izleyicilerde bıraktığı güzel izlenimlerle son buldu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dereköy Ortaokulu'nun Yılsonu Gecesi Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement