Derik'te Darbe Girişimi Yürüyüşle Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

Derik'te Darbe Girişimi Yürüyüşle Protesto Edildi

Derik\'te Darbe Girişimi Yürüyüşle Protesto Edildi

Derik'te darbe girişimi yürüyüşle protesto edildiMardin'in Derik İlçesi'nde darbe girişimi ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyen vatandaşlar tarafından protesto edildi.

18.07.2016 22:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Derik'te darbe girişimi yürüyüşle protesto edildi

Mardin'in Derik İlçesi'nde darbe girişimi ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyen vatandaşlar tarafından protesto edildi.

Derik İlçesi'nde darbe girişimini protesto etmek için vatandaşlar Ak Parti binasında toplanıp, ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'na yürüyüşe geçti. Yürüyüş sırasında tekbir getirilerek, Fethullah Gülen aleyhine ve ' Recep Tayyip Erdoğan, dik dur eğilme bu millet seninle' sloganları atıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kalabalığa İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Hakan Kutluay, Derik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman, Derik eski Belediye Başkanı Ramazan Kapar da katıldı.

Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Tutal, burada yaptığı açıklamada, "Bu ülkede darbe kaderimizdi. Bu kez yine darbe yaşadık ama bu darbe, darbeden öte farklı bir olaydı. Görüldüğü üzere cennet vatanımız 15 Temmuz Cuma günü başlayan ve milli iradeyi, demokrasiyi, hukuk devletini ve halkımızın sınanamaz birliğini hedef alan, alçak bir darbe tartışmasına maruz kalmıştır. Ordu içinde ve dışında örgütlenmiş Fethullahçı terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bu hain darbe kalkışmanın hak ettiği cevabı en etkili şekilde aldığından ve alacağından şüphe görülmemiştir. Aynı şekilde yerelde de bir şekilde halkımızı baskı altında almaya çalışan, bölücü terör örgütü olan PKK'ya da hiçbir şekilde fırsat vermedik ve vermeyeceğiz.Bu şekilde ona karşı engel olmuşken, 3-5 çakalın hüküm sürmesine izin vermeyeceğiz. İlçe Kaymakamımız olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum. İlçe kaymakamımızın bizi yalnız bırakmadığına teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Derik'te Darbe Girişimi Yürüyüşle Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement