Derik'te "Madde Bağımlısı Olma, Spor Bağımlısı Ol" Projesi - Son Dakika
Yerel

Derik'te "Madde Bağımlısı Olma, Spor Bağımlısı Ol" Projesi

Derik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Dip: "Gençlerimizin sağlığı bizim için çok önemlidir.

15.12.2014 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Derik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kerem Dip, "Gençlerimizin sağlığı bizim için çok önemlidir. Sentetik madde kullanımının önlenmesinin en büyük yolu spor yapmaktır" dedi.

Kerem Dip, yaptığı yazılı açıklamada, Derik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına sundukları "Madde Bağımlısı Olma, Spor Bağımlısı Ol" projesinin kabul edildiğini belirtti.

Proje kapsamında ilçe stadının yanına özellikle gençlerin kullanacağı bir spor parkı yapılacağını ifade eden Dip, projenin geçen hafta onaylandığını kaydetti.

Açıklamada şöyle denildi:

"Halkımızın ve özelikle gençlerimizin sağlığı bizim için çok önemlidir. Sentetik madde kullanımının önlenmesinin en büyük yolu spor yapmaktır. İlçemiz adına gençlerimizi dışlamadan topluma kazandırmanın mücadelesi içinde olmamız gerekir. Bu projede temel amaçlarımızdan biri gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmektir. Madde bağımlılığı gençler arasında maalesef giderek artmaktadır. Ölüme kadar götüren madde kullanımından gençlerimizi kurtarmak için toplumun tüm kesimleri olarak usulüne uygun şekilde mücadele etmek lazım." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Derik'te 'Madde Bağımlısı Olma, Spor Bağımlısı Ol' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement