Derik'te Polis Lojmanlarına Bombalı Araçla Saldırı: 1 Polis Şehit Oldu, 1 Sivil Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Derik'te Polis Lojmanlarına Bombalı Araçla Saldırı: 1 Polis Şehit Oldu, 1 Sivil Hayatını Kaybetti

Nezir GÜNEŞ - Emrullah KARAKAŞ/DERİK (Mardin), DHA) - MARDİN'nin Derik İlçesi'nde PKK'lı teröristler, bombalı araçla polis lojmanlarına saldırı düzenledi.

09.04.2016 23:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nezir GÜNEŞ - Emrullah KARAKAŞ/DERİK (Mardin), DHA) - MARDİN'nin Derik İlçesi'nde PKK'lı teröristler, bombalı araçla polis lojmanlarına saldırı düzenledi. Saldırıda, 1 polis şehit oldu, bir vatandaş ise hayatını kaybetti.

Derik İlçesi'nde PKK'lı teröristler, Kızıltepe karayolu üzerinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait polis lojmanlarının önüne bomba yüklü aracı, daha önceden park etti. Teröristler, saat 21.00 sıralarında lojmanlara taciz ateşi açtı. Bu sırada nöbet tutan polisler, teröristlere anında karşılık verdi. Silah sesleri üzerine lojmanlarda kalan polisler de silahlarını alıp dışarı çıkınca, PKK'lı teröristler, uzaktan kumandayla bombalı aracı infilak ettirdi. Patlamada, ilk belirlemelere göre 1 polis memuru şehit oldu, yoldan geçen bir vatandaş da hayatını kaybetti.

Saldırının ardından bölgeye takviye güvenlik güçleri sevk edildi. Derik'in giriş ve çıkışları tutulurken, güvenlik güçleri operasyonlarını sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Derik'te Polis Lojmanlarına Bombalı Araçla Saldırı: 1 Polis Şehit Oldu, 1 Sivil Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement