Derik'te Teog Sınavı Bugün Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Derik'te Teog Sınavı Bugün Yapıldı

Derik\'te Teog Sınavı Bugün Yapıldı

Derik'te TEOG sınavı bugün yapıldı MARDİN'in Derik İlçesi'nde 26 Kasım tarihinde başlayan sokağa çıkma yasağı nedeniyle 25-26 Kasım'da yapılması gereken ve ertelenen TEOG sınavının ikinci gün sınavı bugün yapıldı.

13.12.2015 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Derik'te TEOG sınavı bugün yapıldı

MARDİN'in Derik İlçesi'nde 26 Kasım tarihinde başlayan sokağa çıkma yasağı nedeniyle 25-26 Kasım'da yapılması gereken ve ertelenen TEOG sınavının ikinci gün sınavı bugün yapıldı.

25 ve 26 Kasım tarihlerinde yapılması gereken Temel Eğitim'den Ortaöğretim'e Geçiş sınavının ikinci gün sınavı, 25 Kasım saat 24.00'da ilan edilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle yapılamadı. Milli Eğitim Bakanlığı, 25-26 Kasım'da gerçekleştirilen sınav sonrası okul müdürlükleri aracılığıyla, mazeretlerini önceden bildiren, sınav günü mazeretli yada mazeretsiz sınavlara girmeyen öğrencilerin bilgilerini e-Okul sistemine işledi. İlçede 25 Kasım 2015 tarihinde herkesin kendi okullarında TEOG sınavına girerken, TEOG ikincigün sınavı bu gün Mehmet Ayaydın İlkokulu ve Cumhuriyet Orta Okulu'nda öğretmenlerin gözetiminde yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman ile birlikte, sınav yapılan okulları gezerek öğrencilere sınavlardan önce başarılar dileğinde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman "25 Kasım 2015 tarihinde de sınavlara mazeretli, mazeretsiz, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı mahallelerde olmak üzere toplam bin 297 öğrenci sınavlara giremediklerini, bu gün fen ve teknoloji, inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil oturumlarına girdi. Öğrencilerimizin yaşanan olaylardan etkilenmemeleri için tüm öğretmen ve öğrenci velilerimizle sürekli çalışmalar yürüttük. İlçe'ye bağlı 19 köy ortaokulunda ve ilçemizin 2 okul binasında sınavları gerçekleştirdik. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtmek istiyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Derik'te Teog Sınavı Bugün Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement