Mardin Valiliği: 7 Terörist Öldürüldü - Son Dakika
Yerel

Mardin Valiliği: 7 Terörist Öldürüldü

Mardin Valiliği: 7 Terörist Öldürüldü

1 askerimizin şehit olduğu Derik ilçesindeki operasyonlarda 7 terörist öldürüldü.

30.11.2015 22:18  Güncelleme: 00:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Valiliği, sokağa çıkma yasağı ilan edilen Derik ilçesindeki operasyonlarda 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Valilikten yapılan açıklamada, kamu düzeninin sağlanması, vatandaşların hak ve özgürlüklerinin korunması, terör örgütü PKK mensuplarının etkisiz hale getirilmesi, ilçedeki hendek ile barikatların kaldırılması ve aranan şahısların yakalanması amacıyla 27 Kasım'da Derik'te sokağa çıkma yasağı ilan edildiği hatırlatıldı.

Operasyonlarda 7 teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edilen açıklamada, kolluk kuvvetlerinin yürüttüğü çalışmaların sürdüğü belirtildi.

1 ASKERİMİZ ŞEHİT OLMUŞTU

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada bir askerimiz şehit olmuş, bir askerimiz yaralanmıştır. Yaralı askerimizin tedavisi devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden şehidimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı askerimize acil şifalar diliyoruz."

Bölgedeki vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamasını sağlamak amacıyla terör örgütü mensuplarıyla mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlere kararlılıkla devam edileceği vurgulanan açıklamada, "Söz konusu yasağa vatandaşlarımızın kesinlikle uyması, can ve mal güvenlikleri yönünden önem arz etmektedir. Ayrıca vatandaşlarımıza sokağa çıkma yasağına uyma noktasında gösterdikleri hassasiyet ve sabır için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardin Valiliği: 7 Terörist Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Ali haydar: Allah hepsini vurmayı nasip etsin.bunlar icimizdeki ruslar.. 11 0 Yanıtla
  • Türkmen : Süper ya gebertin böyle türkiyeden 7 leş gitti 5 1 Yanıtla
  • ...Erbaa...: .....CHP VE HDP NİN ...PKK YA TERÖR ÖRGÜTÜ DEDİĞİNİ DUYDUNUZ MU....İŞTE ESAS MESELE BU..... 4 2 Yanıtla
  • ali baba: hepsini gebertin buzdolabından çıkmadan 3 2 Yanıtla
  • başak : Burdan önce canım arkadaşım ahuma duan kabul oldu canım seninleyiz kendine iyi bak yarın haberleşiriz öptüm 1 0 Yanıtla
  • Turk: Ataturk olacakti ki butun hainleri sallandirsin!!! 1 0 Yanıtla

Advertisement