Derince'de, Hastane Tabelası Görünümlü Baz İstasyonuna MHP Adayından Tepki - Son Dakika
Güncel

Derince'de, Hastane Tabelası Görünümlü Baz İstasyonuna MHP Adayından Tepki

Derince\'de, Hastane Tabelası Görünümlü Baz İstasyonuna MHP Adayından Tepki

Kocaeli'nin Derince İlçesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin adının yazıldığı totem tabelaya baz istasyonu gizlendiğinin ortaya çıkması, bazı siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar tarafından protesto edildi.

27.01.2014 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Derince İlçesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin adının yazıldığı totem tabelaya baz istasyonu gizlendiğinin ortaya çıkması, bazı siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar tarafından protesto edildi. Hastane bahçesinde açıklama yapan MHP Derince Belediye Başkan Adayı Halit Altuntaş, baz istasyonundan belediye ve hastane yetkililerinin de haberinin olduğunu iddia ederek, kaldırılması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

MHP Derince Belediye Başkan Adayı Halit Altuntaş, Derince Devlet Hastanesi Acil Servis önünde bulunan, belediyeye ait arsa üzerine 1 hafta içinde dikilen Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi yazan tabelanın içerisine gizlenmiş baz istasyonu hakkında açıklama yaptı. Açıklamaya MHP Derince İlçe Başkanı Emin Şimşek, Derince MHP Kadın Kolları Başkanı Müveyla Kaya, meclis üyesi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

MHP Belediye Başkan Adayı Halit Altuntaş, hastanenin bu kadar yakınına baz istasyonu kurulmasının doğru olmadığını savunarak şunları söyledi:

"Bu baz istasyonunun buraya habersiz bir şekilde yapılması mümkün değil. Belediye ve hastane yetkililerinin haberi vardır. Çünkü tabela belediye arsası üzerine, üstelik sadece bir hafta içerisinde dikildi. Bu baz istasyonu için hastane ve belediye yetkilileri kaç para almıştır? Halkın sağlığını tehdit eden bu istasyonu ne cüretle ve ne hakla hastaneye bu kadar yakın yapmışlardır?"

'KALDIRILMASINI İSTİYORUZ'

Hastane Taksi çalışanlarından Turgay Karışan da, "Bu tabela buraya dikilirken hastanenin otopark tabelası ve mobese kamerası olacağı söylenmişti. Ama öğrendik ki baz istasyonuymuş. İnsanların sağlık almaya geldiği yere sağlıklarını tehdit edecek bir sistem kurmaları doğru değil. Kaldırılmasını istiyoruz" dedi.

Hastane yetkilileri ise konuyla ilgili açıklama yapmadı. - Derincekocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Derince'de, Hastane Tabelası Görünümlü Baz İstasyonuna MHP Adayından Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement