Deriye Doğal İzler Bırakacak Tasarımcılar Seçildi - Son Dakika
Güncel

Deriye Doğal İzler Bırakacak Tasarımcılar Seçildi

Deriye Doğal İzler Bırakacak Tasarımcılar Seçildi

Deri'n Fikirler Deri Tasarım ve Üretim Yarışması'nda finalde yarışacak deri mühendislerinden sonra tasarımcılar da seçildi.

26.01.2016 13:23  Güncelleme: 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından Türkiye'de deri endüstrisinin tasarım ve üretim kalitesini arttırmak amacıyla bu yıl 6. kez düzenlenen Türkiye'deki tek deri tasarım yarışması "Deri'n Fikirler Deri Tasarım ve Üretim Yarışması"nda yarışacak tasarımcılar belirlendi. 10 tasarımcıdan 9 tanesi kadın tasarımcılardan oluştu.

FİNALE KİMLER KALDI?

6.Deri Tasarım ve Üretim Yarışması'nda finale kalan tasarımcılar; "Ayşe İlayda Erden, Başak Koç, Burçin Karaboz, Ceren Yazıcı, Ece Metiner, Emine Karaşahin, Gökçe Ege Gürbüz, Mertcan Öztekin, Müğe Tuğru ve Selin Sarı" oldu. Finale kalan 10 tasarımcının 9'u kadın tasarımcılardan oluştu. Tasarımcılar, "Berke Özhan, Can Mengüş, Fatih Genç, Fatma Şen, Gizem Altunay, Gülşah Eliçetin, Nursena Selçuk, Onur Bozkurt, Özden Cansöz ve Tuğçe Çağlayan"dan oluşan Deri Mühendisleri ile takım oluşturacak.

6. Deri Tasarım ve Üretim Yarışması'nda yarışacak deri mühendisleri Ege Üniversitesi Deri Mühendisliği Bölümü'nde gerçekleştirdikleri mülakat ile belirlendi.

4 ADET ÜRÜN TASARLAYACAKLAR

Tekstil ve Moda Tasarım ve Deri Mühendisliği Bölümlerinde lisans-lisansüstü öğrenci veya ilgili bölümlerden mezun yarışmacıların tasarım ve üretime yönelik atölye çalışmalarıyla katılacağı Derin Fikirler Deri Üretim ve Tasarım Yarışmasında 1 tasarımcı ve 1 deri mühendisinden oluşan takımlar, tasarlanan 6 adet dokuyu deriye uygulayacak ve bu derileri kullanarak en az bir tanesi ayakkabı olmak üzere 4 adet ürün üretecek.

HEM PARA, HEM YURTDIŞINDA EĞİTİM KAZANACAKLAR

Deri'n Fikirler Deri Tasarım ve Üretim Yarışması'nda birinci olacak takım 10 bin TL, ikinci takım 6 bin TL ve üçüncü takım 4 bin TL'lik ödülün sahibi olacak.

6. Deri Tasarım ve Üretim Yarışması'nın final defilesi ise 02 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Deriye Doğal İzler Bırakacak Tasarımcılar Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement