Derleme - "Eğitime Kar Engeli" Başlıklı Haberlerimizi Derleyerek Yeniden Yayımlıyoruz. - Son Dakika
Güncel

Derleme - "Eğitime Kar Engeli" Başlıklı Haberlerimizi Derleyerek Yeniden Yayımlıyoruz.

Derleme - "Eğitime Kar Engeli" Başlıklı Haberlerimizi Derleyerek Yeniden Yayımlıyoruz.

Yurtta kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 32 şehirde yarın eğitim öğretim yapılmayacak.

08.01.2017 23:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yurtta kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 32 şehirde yarın eğitim öğretim yapılmayacak.

İstanbul Valiliği, kent genelinde etkili olan ve aralıklarla devam eden kar yağışının, araç ve yaya ulaşımında yol açabileceği olumsuz etkiler nedeniyle eğitim öğretim faaliyetlerine yarın ara verildiğini bildirdi.

Kocaeli, Bursa, Yalova, Nevşehir, Edirne, Tekirdağ, Kastamonu, Tokat, Kırklareli, Samsun, Amasya, Aksaray, Sakarya, Niğde ve Bolu il genelinde de okullar yarın tatil edildi.

Çanakkale'de ise kent merkezi ile Ayvacık, Biga, Bayramiç, Çan, Ezine, Eceabat, Yenice ve Lapseki ilçelerinde yarın, Gelibolu ilçesinde ise yarın ve salı günü eğitime ara verildi.

Zonguldak'ta il merkezi, belde, bağlı köyler ve Kozlu, Kilimli, Ereğli ilçeleri, Düzce'nin Akçakoca ilçesinde, Yozgat il merkezi ile Akdağmadeni, Aydıncık, Boğazlıyan, Çayıralan, Çekerek, Kadışehri, Saraykent, Sarıkaya, Sorgun ve Yenifakılı ilçelerinde, Balıkesir'in Bandırma, Manyas, Kepsut, Marmara, Gönen, Dursunbey, Erdek, Savaştepe ve Susurluk ilçelerinde, Konya merkez ve Akşehir, Kadınhanı, Tuzlukçu, Seydişehir, Ilgın, Altınekin ve Sarayönü ilçelerinde, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okulların yarın tatil edilmesi kararlaştırıldı.

Bilecik'in Söğüt ve Yenipazar ilçelerinde, Ordu'nun Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabataş, Korgan, Kumru, Perşembe ve Ulubey ilçelerinin tamamında, Fatsa ve Ünye ilçe merkezleri dışındaki tüm okullarda eğitim öğretime yarın ara verildi.

Çankırı'nın Ortaca ve Ilgaz ilçelerinin tamamında, Atkaracalar ilçesinde ise taşımalı eğitim görülen okullarda, Sinop'un Saraydüzü ve Erfelek ilçelerinin tamamında, Boyabat ilçesinde taşımalı eğitim görülen okullarda, Kırşehir'de ise taşımalı eğitim veren okullarda yarın eğitim öğretim yapılamayacak.

Bartın'ın Kurucaşile ilçesinin tamamında ve taşımalı eğitim verilen tüm okullarda, Çorum'da merkez, İskilip, Ortaköy ve Mecitözü ilçelerinde, Manisa'nın Gördes ilçesinin tamamında, Yunusemre, Selendi, Akhisar, Şehzadeler, Turgutlu, Kırkağaç, Soma ve Salihli ilçelerinde ise taşıma merkezlerinin tümü ya da bazılarında eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.

Kırıkkale'nin Sulakyurt ve Sivas'ın Gürün ilçelerinde de köy okulları ile taşımalı eğitim görülen okullar yarın tatil edildi.

Kocaeli Üniversitesinde de olumsuz hava koşullarından dolayı yarın öğretim yapılamayacağı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Derleme - 'Eğitime Kar Engeli' Başlıklı Haberlerimizi Derleyerek Yeniden Yayımlıyoruz. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kars'ta Silah Ticareti Operasyonu: 2 Silah Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
    15:15 Kars'ta Silah Ticareti Operasyonu: 2 Silah Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Kars'ta yasa dışı silah ticaretini engellemek amacıyla düzenlenen operasyonda, biri tam otomatik uzun namlulu olmak üzere 2 silah ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, M.S.C. (35) ve M.M.Y. (30) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, yasa dışı üretim olan uzun namlulu tam otomatik silah ile av tüfeği, şarjör ve 45 fişek ele geçirildi.

  • Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi
    15:15 Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi

    Şırnak Belediyesi, 2 arazöz, kamyon ve kanal görüntüleme aracı minibüsünü filosuna kattı. Belediye Başkanı Mehmet Yarka, araçları inceledi. Yarka, halka daha kaliteli hizmet verebilmek için filolarına 4 yeni araç kazandırdıklarını söyledi. Şırnak Belediyesi'nin araç sayısı 140'a yükseldi.

  • Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı
    15:13 Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı

    Bolu Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Haftası kapsamında Kent Meydanı'nda fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve orman personeli, vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıttı. İl merkezi ve ilçelerde, Orman Haftası dolayısıyla toplam 20 bin fidan dağıtıldığı öğrenildi.

  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.


Advertisement