Derleme Gün İçinde Yurt Genelinde Meydana Gelen "Trafik Kazaları" ile İlgili Haberlerimizi... - Son Dakika
Güncel

Derleme Gün İçinde Yurt Genelinde Meydana Gelen "Trafik Kazaları" ile İlgili Haberlerimizi...

Ramazan Bayramı tatilinin dokuzuncu gününde, yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelen trafik kazalarında 12 kişi yaşamını yitirdi, 138 kişi yaralandı.

10.07.2016 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramı tatilinin dokuzuncu gününde, yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelen trafik kazalarında 12 kişi yaşamını yitirdi, 138 kişi yaralandı.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, 9 günlük bayram tatilinin son gününde de çok sayıda trafik kazası meydana geldi.

Son 24 saatteki trafik kazaları, 12 kişinin ölümü ve 138 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Bayram tatilinin başlangıcından bu yana kazalarda ölenlerin sayısı 118'e, yaralananların sayısı 906'ya çıktı.

Son 24 saatteki kazalar

Burdur'da iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Burdur- Karamanlı karayolundaki Çendik mevkiinde Mehmet Adıgüzel'in (44) kullandığı 43 KH 383 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ferhat Ceylan'ın idaresindeki 34 GA 3052 plakalı otomobil ile çarpıştı. Adıgüzel'in kullandığı otomobilde sıkışan 2 kişi, Burdur Belediyesi ekipleri tarafından aracın kesilmesiyle bulundukları yerden çıkarıldı. Vatandaşlar da araçlarda bulunan yaralıları çıkarmakta yardım ederken, olay yerinden geçen Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yalçın Yüksel de yaralılara müdahalede bulundu.

Kazada, 43 KH 383 plakalı otomobilde bulunan Mehmet Adıgüzel, Recep Eroğul (36), Nuri Adıgüzel (35), Ahmet Korkmaz (34) ve Musa Korkmaz (27) ile diğer araçta bulunan Özge İmamoğlu (25), Suzan Ceylan (35), Beyza Ceylan (12) ve Ravza Ceylan (6) ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan, Musa ve Ahmet Korkmaz hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirdi.

Düğün konvoyunda kaza: 1 ölü, 21 yaralı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde tırın düğün konvoyundaki araçlara çapması sonucu 1 kişi öldü, 21 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Feyyaz Sancı yönetimindeki 33 CBF 12 plakalı tır, ilçeye bağlı Aşağısüphan Mahallesi'nde aniden yola çıkan Mehmet Talay ile Kiraz Öymen çiftinin düğün konvoyundaki otomobillere çarptı.

Kazada, tır sürücüsü Sancı olay yerinde hayatını kaybederken, aralarında damat Talay'ın da bulunduğu 21 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Adilcevaz, Ahlat, Tatvan ve Bitlis'teki hastanelere kaldırıldı. Tırın yan yatması sonucu kapanan yol, ekiplerin çalışmasıyla tek şeritten ulaşıma açıldı.

Turist otobüsü otomobille çarpıştı

Muğla'nın Ula ilçesinde tur minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Muğla- Köyceğiz karayolunun Ataköy mevkisinde, İskoç turistleri Marmaris ilçesine götüren Işık Öztürk yönetimindeki 48 N 0036 plakalı tur minibüsü, ters yönde seyir halinde olan Tahsin Önder'in kullandığı 48 K 4468 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, otomobilde sıkışan sürücü Tahsin Önder olay yerinde hayatını kaybederken minibüsteki şoför ile 7 turist yaralandı.

Yaralılar, Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Marmaris Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan karayolu, ekiplerin çalışması sonucu tekrar kontrollü olarak açıldı.

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde düğün konvoyunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Sincik- Malatya karayolunun 19. kilometresinde Mahmut Su yönetimindeki otomobil şarampole devrildi. Kazada sürücü Mahmut Su (75) ile araçta bulunan Elif Su (51), Mehmet Su (69), Berfin Doğru (11) ve Yusuf Doğru (37) yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Elif Su, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Araçtakilerin Sincik ilçesinden Malatya'ya giden düğün konvoyunda yer aldığı öğrenildi.

- Yozgat'ta 2 kazada 1 kişi öldü, 12 kişi yaralandı

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 1 çocuk öldü, 5 kişi yaralandı.

Yozgat-Ankara karayolu 10. Yıl Sanayi Sitesi mevkisinde Bilal Alparslan (30) idaresindeki 06 TJJ 30 plakalı otomobil yoldan çıkarak devrildi. Kazada, 2 yaşındaki Yavuz Selim Alparslan hayatını kaybederken yaralanan sürücü ile araçtaki Kezban (25), Hatice (14), Yasin Eren Alparslan (4) ve Fadime Keskin (53) Yerköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Otomobilde sıkıştığı yerden AFAD ekipleri tarafından çıkarılan Alparslan'ın cenazesi ise aynı hastanenin morguna götürüldü.

Yerköy'de, Yozgat-Ankara karayolu Molla Osman Türbesi mevkisinde Burhan Taş idaresindeki 06 HA 1817 plakalı otomobil şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücü ile Neriman, Emine, Rabia, Eda, Murat ve Naile Taş sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Yerköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Araçtakilerin tatil için geldikleri Yozgat'tan Ankara'ya döndükleri öğrenildi.

Konya'da 6 kazada 3 ölü, 14 yaralı

Konya'nın Merkez Selçuklu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü.

Sille Caddesinde Recep Küçükharmancı'nın (19) kullandığı plakasız motosiklet, yoldan geçmeye çalışan Salih Ünver'e (67) çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan Küçükharmancı ve Ünver, yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede yaşamlarını yitirdi.

Ereğli ilçesin Çiller Mahallesi girişinde İbrahim Özbal (50) idaresindeki 42 V 9968 plakalı otomobil şarampole devrildi. Kazada sürücü Özbal yaralanırken eşi Ümmügülsüm Özbal (46) hayatını kaybetti.

Seydişehir-Antalya yolu Tınaztepe mevkisindeki Antalya- Bozkır yolu kavşağında Muharrem Dereli (45) idaresindeki 70 FA 485 plakalı otomobil ile Mustafa Akbaş (33) idaresindeki 07 FCG 60 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada Esma, Muharrem, Havva ve Emirhan Dereli, Mustafa, Ayşe ve Necla Akbaş ile Gülsüm Yılmaz yaralandı.

Konya-Seydişehir karayolunun 25 kilometresinde Mustafa Uğur'un kullandığı 06 DF 3652 plakalı otomobilin şarampole devrilmesi sonucu, sürücü Uğur (35) ile araçtaki Meryem (23) ve Yaşar Uğur (2) yaralandı.

Seydişehir ilçesi Atatürk Caddesinde Fahri Doğan idaresindeki plakasız motosiklet devrildi.

Kazada yaralanan Fahri Doğan'ın eşi Aysel Doğan hastanede tedavi altına alındı.

Seydişehir ilçesi Alaylariki Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi'nde Abdullah Karaca yönetimindeki 42 ZB 810 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada sürücü Karaca, yaralandı.

Otomobil sulama kanalına devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Tokat'ın Reşadiye ilçesi D-100 karayolu Karlıyayla Köyü Tavara Irmak mevkisinde Rahmani Taş yönetimindeki 34 RAH 56 plakalı otomobil, yoldan çıkarak, sulama kanalına devrildi.

Kazada araçta bulunan Naciye Taş olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan sürücü Rahmani Taş ise Tokat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Aksaray'da meydana gelen iki trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Aksaray-Konya karayolunun 40. kilometresinde Nazım Yayan yönetimindeki 35 MTD 67 plakalı otomobil şarampole devrildi. Kazada sürücü ile otomobilde bulunan Zöhre (44) ve Yazgı Yayan (27) yaralandı. Aksaray Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Yazgı Yayan, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ali Sucu (62) idaresindeki 06 DF 4467 plakalı otomobil de Aksaray- Nevşehir karayolunun 20. kilometresinde devrildi. Kazada, sürücü ile araçta bulunan Olgu Sucu (32) yaralandı.

Antalya Döşemealtı ilçesinde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü.

Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan Ilıca Köyü yolunda, Mehmet Özak (34) idaresindeki 07 DA 917 plakalı otomobil, plakası belirlenemeyen Mehmet Emeksiz'in kullandığı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilerek, sürüklenen motosikletin sürücüsü, olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan otomobil sürücüsü Mehmet Özak ise Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi altına alındı.

Sivas Gürün, Şarkışla ve Zara'da 1 ölü, 13 yaralı

Gürün ilçesi Mazıkıran mevkisinde Arcan Omaç (37) yönetimindeki 06 JG 689 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti, araçtaki Şule (39), Ela (4), Taha (1) ve Dilan Omaç (22) yaralandı.

Sivas- Kayseri karayolunun Polat Paşa köyü mevkisinde Sariye Sabahyıldızı'nın (37) kullandığı 25 AV 227 plakalı otomobil bariyerlere çarptı. Kazada, sürücü ile otomobilde bulunan çocukları Mustafa (5), Enes (8), Murat (10) ve Şule Sabahyıldızı (18) yaralandı.

Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Sivas'ın Zara ilçesinde, Erzincan'dan gelen İsrafil Bedir (24) yönetimindeki 06 EC 4439 plakalı otomobil ile Yıldıray Burnaz (37) idaresindeki 06 FJ 5930 plakalı araç çarpıştı. Kazada 06 EC 4439 plakalı otomobilde bulunan Rahmi Baysal (69) ile diğer araçta bulunun sürücü Burnaz ile Cevdet Demirbaş (52) ve hamile olduğu öğrenilen Zamira Akmedova (27) yaralandı.

Manisa'da öğrencilerin bulunduğu servis kaza yaptı: 14 yaralı

Manisa'nın Kula ilçesinde, İzmir yönüne giden Adil Gür yönetimindeki 34 NSN 34 plakalı otomobil, lastiğinin patlaması sonucu aynı yönde seyreden Çağlar İngün'ün (36) kullandığı, Eskişehir'deki özel bir okulun öğrencilerini taşıyan 26 AT 290 plakalı minibüse çarptı. Kazada minibüste bulunan 12 öğrenci ile başlarındaki öğretmen ve çocuğu yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Kula ve Salihli'deki hastanelere kaldırıldı. Minibüsteki öğrencilerin ve öğretmenlerinin Eskişehir'den gezi amacıyla İzmir'e gittiği öğrenildi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Yaşar Yıldız idaresindeki 07 SY 351 plakalı otomobil, Mehmet Akif Ersoy Bulvarı üzerinde karşı istikametten gelen Fatih Çöker yönetimindeki 34 ZS 0685 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, her iki araç sürücüsü ile otomobillerde bulunan 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan bulvar da araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Çankırı'da bir otomobilin park halindeki başka bir otomobile çarpması sonucu 7 kişi yaralandı.

Ilgaz ilçesi yakınlarında Harun Ç. (36) idaresindeki 34 K 3342 plakalı otomobil, Yıldıray M'nin (42) kullandığı ve park halindeki 34 JH 4001 plakalı otomobiline çarptı. Kazada sürücüler ile Emirhan Y, Şeriman Y, Meral Ç, İncisu Ç ve Emir Ç. yaralandı.

Antalya'nın Akseki ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 5 kişi yaralandı.

Akseki-Seydişehir karayolu Akçeşme mevkisinde Cemani Yıldırım idaresindeki 07 AG 973 plakalı otomobil ile Mehmet Kalkan yönetimindeki 07 MDG 08 plakalı otomobil ve İlhami Tozlu'nun kullandığı 07 YOT 12 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, 07 YOT 12 plakalı otomobilin sürücüsü ile aynı araçtaki Nuray Tozlu (47), Ayşe Sıla Tozlu (22), Hasbi Burak Tozlu (17) ve 07 MDG 08 plakalı otomobilde bulunan Havva Nur Kalkan yaralandı.

Kastamonu'daki iki otomobil aynı noktada tarlaya devrildi: 12 yaralı

Kastamonu'dan İstanbul'a gitmek için yola çıkan Ömer Uludağ (35) idaresindeki 34 PT 5172 plakalı otomobil ile Ramazan Erdem'in (34) kullandığı 34 GRP 27 plakalı otomobil, Batı Çevre Yolu Kavşağı'nda tarlaya devrildi.

Kazada sürücüler ile araçlarda bulunan Naim (33), Ramazan (30), Yasemin (25), Nazik (22), Betül (4), Berat (3) ve Muhammet Talha Uludağ (2) ile Sevil (32), Kerim Egemen (8) ve 1 yaşındaki Elif Ayşe Erdem yaralandı.

Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Ramazan Uludağ'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İstanbul'da kontrolden çıkan otomobilin metrobüs yoluna girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hafif yaralandı.

D100 Karayolu Ankara istikametinde 34 HT 5557 plakalı araç, sürücüsünün kontrolü kaybetmesi nedeniyle Botanik Parkı önünde metrobüs yoluna girerek Söğütlüçeşme - Avcılar seferini yapan 34 TN 2894 plakalı metrobüse çarptı.

Kazada hafif yaralanan otomobil sürücüsü Muhsin Altun ile aynı araçta bulunan eşi ve çocuğuna ilk müdahale ambulansta yapıldı.

Kaza nedeniyle aksayan metrobüs seferleri ve D100 trafiği, kazaya karışan araçların çekilmesinin ardından normale döndü.

İstanbul Zincirlikuyu Mezarlığı'nda kızının kabrini ziyaret eden Tülin G'nin kullandığı 34 TG 907 plakalı lüks otomobil, henüz bilinmeyen nedenle mezarlıktaki ormanlık alana devrildi. Sürücünün araçta sıkıştığını fark eden vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ekipler, ters dönmüş aracın içinde sıkışan Tülin G'yi büyük uğraşlar sonucu çıkardı. Başına aldığı darbe sonucu yaralandığı ifade edilen sürücü, ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Gaffari Tekir yönetimindeki 02 KH 598 plakalı otomobil, Siverek karayolu Erikdere köyü yol ayrımında şarampole devrildi. Kazada sürücü Tekir ile araçta bulunan Hüseyin Hündür, Zülfiye Kaya ve Mukaddes Hündür yaralandı.

Yine Kahta'da Mehmet Yetiş idaresindeki 63 LT 211 plakalı ticari araç, Eskitaş köyü yakınlarında sürücünün şarampole devrildi. Kazada sürücü Yetiş ve araçta bulunan Remziye Yetiş yaralandı.

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde Mahmut Karaman yönetimindeki 02 KR 329 plakalı traktör, Yarpuzlu köyü yakınlarında şarampole devrildi.

Kazada yaralanan Karaman, Sincik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tekirdağ'da Hallaçlı Mahallesi'nden Çerkezköy istikametine seyir halindeki Yadigar Korkmaz (32) yönetimindeki 34 E 9114 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada yaralanan Korkmaz, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bolu TEM Otoyolu'nun Yeniçağa mevkisinde İstanbul istikametine seyreden Şemistan Ubiç idaresindeki 34 ZN 9418 plakalı römorklu kargo kamyonu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, refüjdeki bariyerleri kırarak karşı şeride geçtikten sonra yamaçtaki ağaçlara çarparak devrildi. Kazada yaralanan kamyon sürücüsü olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Derleme Gün İçinde Yurt Genelinde Meydana Gelen 'Trafik Kazaları' ile İlgili Haberlerimizi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat merkezli 2 depremden sonra Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt'ta eğitime ara verildi
    06:47 Tokat merkezli 2 depremden sonra Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt'ta eğitime ara verildi

    Tokat merkezli 2 depremin merkez üssü olan Sulusaray ile depremden etkilenen Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde eğitime ara verildi. Tokat Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Sulusaray, Yeşilyurt ve Artova ilçelerindeki okullarda eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verileceği belirtildi.

  • Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem
    06:15 Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi. Tokat'ın Sulusaray ilçesi Yozgat il sınırına yakın bin noktada saat 01.06'da deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi.

  • Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti
    04:15 Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 olurken, muhalefet partisi SDP'nin oy oranı yaklaşık yüzde 26 oldu. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyonun en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti
    04:11 Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 oldu ve parlamentoda 60 sandalye elde etti. Muhalefet partisi SDP'nin oy oranı ise yaklaşık yüzde 26 oldu ve 42 sandalye kazandı. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyon en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    03:43 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 02.35'te merkez üssü olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. İkinci depremin herhangi bir olumsuzluğa neden olmadığı bildirildi. Ekipler sahada çalışmalarını sürdürüyor.

  • Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti
    03:09 Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti

    Geçimini sağlamak için fotoğraflarını ve albümlerini satışa çıkarmak zorunda kalan Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti. Kendisine yardım sözünde bulunan ünlü isimlerin zamanla sözlerini unuttuğunu belirten Örümcer, Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde izleyicilerle dans etti. Konserde elde edilen gelirlerle Örümcer'in borçları kapatılacak.

  • Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında
    03:05 Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin anı güvenlik kameralarına yansıdı. Belediye Başkanı Davut Kılıç, ilçede herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı.

  • Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
    02:59 Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

    Mersin'de kontrolsüz kavşakta meydana gelen trafik kazasında, 68 BT 456 plakalı otomobil ile 34 HJY 494 plakalı araç çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı. Bölge sakinleri, kavşağa ışık ve kamera sistemi takılması taleplerinin henüz karşılanmadığını belirtti.

  • Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
    02:59 Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından, Belediye Başkanı Davut Kılıç, herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı. Deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı.


Advertisement