"Dernekleri Yönetime Katacak, Destek Vereceğiz," - Son Dakika
Güncel

"Dernekleri Yönetime Katacak, Destek Vereceğiz,"

"Dernekleri Yönetime Katacak, Destek Vereceğiz,"

Sönmez Yozgatlılar Derneğini ziyaret etti.

13.02.2014 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kartepe Belediye Başkanı Yaşar Sönmez, Kartepe Yozgatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Sönmez, dernek başkanı Mehmet Ersoy ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından samimi bir şekilde karşılandı.

Belediye Meclis üyesi adayı Temel Ofluoğlu'nun da katıldığı toplantıda konuşan Sönmez, derneklerin yönetime katılması için mekanizmalar kuracaklarını söyledi.

ORTAK ÇALIŞMA YAPACAĞIZ

Dernek üyelerinin önerilerini ve isteklerini dinleyen Sönmez "Kartepe her şeyden önce sevgi ve hoşgörü kenti olacak. Bölge, yöre ayrımı asla olmayacak. Kim nereden gelirse gelsin, herkesi kucaklayacağız. Çünkü, burada yaşayan herkese Kartepeli gözüyle bakıyoruz. Herkesin belediyesi olmak, her kesimi yönetime katmak ile olur. Bu yüzden derneklerimizi yönetime katacağız. Hizmetleri yaparken derneklerimizin görüşünü de alacağız. Ayrıca derneklerin etkinliklerine destek vereceğiz. Ortak etkinlikler de yapacağız"dedi.

Öte yandan CHP Kartepe Adayı Yaşar Sönmez, Köseköy Gaziler mahallesinde bulunan Pakmaya sitesini de ziyaret ederek, vatandaşları dinledi ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Dernekleri Yönetime Katacak, Destek Vereceğiz,' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement