Dersimspor'a Yeni Diyarbakırspor'dan Destek Çağrısı - Son Dakika
Spor

Dersimspor'a Yeni Diyarbakırspor'dan Destek Çağrısı

Spor Toto 3.Lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor'dan Dersimspor'a tebrik ve destek çağrısı.

15.03.2015 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3.Grup'ta 2014–2015 sezonunun bitimine 4 hafta kala Kilis Belediyespor'la puan farkını 5'e çıkaran Dersimspor'da şampiyonluk şarkıları yüksek sesle söylenmeye başlandı.

BAL 3.Grup'ta başarılı bir sezon geçiren Dersimspor, son olarak kendi sahasında Adıyamanspor'u 6–1 yenerek puanını 45'e yükseltti. İkinci sıradaki Kilis Belediyespor, deplasmanda Pazarcıkspor'la 1–1 kalınca puan farkı 5'e çıktı.

Diyarbakırspor: Kardeş Dersimspor'a Tam Destek Veriyoruz

Dersim'de 24 yıl sonra gelecek 3.Lig'in heyecanı doruğa çıkarken, 22 Mart Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Kilis Belediyespor'u yenerek 3.Lig'e çıkışını ilan etmek istiyor. Diyarbakırspor Kulübünden yapılan açıklamada, Dersimspor'a başarılar dilendi ve destek çağrısı yapıldı. Açıklamada; "Aynı ligde mücadele ettiğimiz dönemlerde son derece dostane ilişkiler içinde bulunduğumuz ve her zaman için Diyarbakırspor'a büyük sevgi besleyen kardeş Dersim halkının heyecanını paylaşarak, son 4 hafta öncesinde 3.Lig yolunda başarılar diliyoruz. Bölgenin spordaki en büyük markası ve ortak paydası olan Diyarbakırspor, bölge kentlerinin sporda başarılı olmasından büyük mutluluk duymayı ilke edinmektedir. Bu vesile ile Bölgesel Amatör Futbol Ligi 1.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren kardeş kent ve kulüplerimize de başarılar diliyoruz. Dileğimiz profesyonel liglerde mücadele eden takım sayımızın artmasıdır" denildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Dersimspor'a Yeni Diyarbakırspor'dan Destek Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement