Derslerde Yaptıklarını Ana Sınıfı Öğrencilerine Hediye Ettiler - Son Dakika
Yerel

Derslerde Yaptıklarını Ana Sınıfı Öğrencilerine Hediye Ettiler

Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencileri, yaptıkları çeşitli oyuncak ile eğitici materyalleri ana sınıfı öğrencilerine hediye etti.

21.12.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencileri, yaptıkları çeşitli oyuncak ile eğitici materyalleri ana sınıfı öğrencilerine hediye etti.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Onur, gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitici oyuncakları ve materyalleri ilçedeki ana sınıfı öğrencileriyle buluşturduklarını söyledi.

Okul öncesi eğitimin çok önemli olduğunu belirten Onur, şunları kaydetti:

"Çocuğun öğrenmesinde en etkili yöntemlerden biri oyundur. Bu konudaki çalışmalarımız çerçevesinde öğrencilerimiz çeşitli derslerde yapmış oldukları kukla, maske, müzik araçları, eşleştirme, ilişki kurma, kavram öğretimi gibi amaçlar taşıyan eğitici oyuncaklar ile kumaş kitap gibi birçok materyalleri anasınıfı öğrencileriyle buluşturdular. Zengin uyarıcı çevre içinde bulunmasının çocuğun bütün gelişim alanlarını olumlu yönde etkileyecek, bu anlamda eğitici ve öğretici materyaller çok önemlidir."

Onur, yüksekokul öğrencilerinin sosyal sorumluluk ve farkındalık anlamında daha önce yapmış oldukları çalışmalara bir yenisini eklemenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Derslerde Yaptıklarını Ana Sınıfı Öğrencilerine Hediye Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement