Derste Kalp Krizi Geçiren Öğretmen Öldü (2) - Son Dakika
Güncel

Derste Kalp Krizi Geçiren Öğretmen Öldü (2)

Memleketine UĞURLANDI İlk atama yeri olan Koyulhisar Çamlıyaka İlkokulu'nda ders sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu ölen Seda Akal'ın cenazesi Koyulhisar Devlet Hastanesi morgundan alınarak görev yaptığı okula getirildi.

26.03.2014 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memleketine UĞURLANDI

İlk atama yeri olan Koyulhisar Çamlıyaka İlkokulu'nda ders sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu ölen Seda Akal'ın cenazesi Koyulhisar Devlet Hastanesi morgundan alınarak görev yaptığı okula getirildi.

Genç öğretmen için okul bahçesinde tören düzenlendi. Cenaze törenine Koyulhisar Kaymakamı Şenol Turan, Belediye Başkanı İlhan Eren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Battal Akman ile genç öğretmenin babası Ziya Gülister, öğretmen arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. 6 ay önce ilçeye gelen Akal'ın burada babası Ziya Gülister ile birlikte kaldığı öğrenildi. Cenaze törenine katılan meslektaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Okul bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından Akal'ın Türk bayrağına sarılı tabutu cenaze aracına konularak memleketi Kocaeli'ne götürülmek üzere yola çıkarıldı. Genç öğretmenin görev yaptığı sınıfı ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Battal Akman, yaşadıkları olaydan dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirterek eğitim camiasına başsağlığı diledi.

Talihsiz olay nedeni ile ilçede tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 günlüğüne ara verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Derste Kalp Krizi Geçiren Öğretmen Öldü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sakarya'nın Taraklı ilçesinde yaşayan 82 yaşındaki Sami Yıldız, 68 yıldır şimşir gereçleri üreterek geçimini sağlıyor
    12:32 Sakarya'nın Taraklı ilçesinde yaşayan 82 yaşındaki Sami Yıldız, 68 yıldır şimşir gereçleri üreterek geçimini sağlıyor

    Sakarya'nın Taraklı ilçesinde yaşayan 82 yaşındaki Sami Yıldız, 68 yıldır az sayıda usta tarafından el emeğiyle yapılan ve coğrafi işarete kavuşan şimşir gereçleri üreterek geçimini sağlıyor. Şimşir kaşıklar, bakteri üretmemesi ve besin değerini düşürmemesiyle biliniyor. Yıldız, ürettiği şimşir gereçlerini müşterilere sunarak geçimini sağlıyor.

  • Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Cumhur İttifakı çoğunluğu
    12:32 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Cumhur İttifakı çoğunluğu

    Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Cumhur İttifakı (AK Parti-MHP) 48 üye ile çoğunluğu elinde tutuyor. Mecliste AK Parti 40 üye ile sayısal olarak ilk sırada yer alıyor.

  • Ardahan'da yaralı kerkenez kuşu tedavi altına alındı
    12:31 Ardahan'da yaralı kerkenez kuşu tedavi altına alındı

    Ardahan'ın Göle ilçesindeki Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu bahçesinde yaralı bulunan kerkenez kuşu, tedavi edilmek üzere Ardahan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Kerkenez, tedavi sonrası uçma yeteneğini kazandığında doğal yaşam alanına bırakılacak.

  • Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'ya destek çağrısı yapıyor
    12:31 Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'ya destek çağrısı yapıyor

    Ünlü şarkıcı Lara, pazar günü Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşı karşıya gelecek Kırıkkalegücü FSK'ya destek için taraftarlara 'stadyuma bekliyoruz' çağrısı yaptı. Lara, 'Haydi Kırıkkalem, bu pazar herkesi Başbınar Stadyumu'na bekliyoruz' dedi.

  • NERO, turist rehberlerini 2024 turizm sezonuna hazırlıyor
    12:30 NERO, turist rehberlerini 2024 turizm sezonuna hazırlıyor

    Nevşehir Rehberler Odası (NERO), 7 ildeki turist rehberlerini seminer ve eğitimlerle 2024 turizm sezonuna hazırlıyor. NERO, yerli ve yabancı turistlere eşlik edecek rehberlere yerinde eğitim vererek rehberlik hizmetinin profesyonel sunulmasını amaçlıyor. Ayrıca, kaçak rehberlere karşı denetimler yapılıyor. Turist rehberleri heyecanlı bir şekilde yeni turizm sezonuna hazırlanıyor ve ülkenin değerlerini tanıtmak için önemli çalışmalar yapıyorlar.

  • Samsun Gastronomisi Tanıtım ve Tadım Etkinliği
    12:29 Samsun Gastronomisi Tanıtım ve Tadım Etkinliği

    Samsun Gastronomisi Tanıtın ve Tadım Ekinliği'nde şehrin lezzetleri protokol ve davetlilere sunuldu. Samsun'un yöresel lezzetleri ve coğrafi işaret tescilli tatları tanıtıldı.


Advertisement