Derste Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybeden Genç Öğretmen Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Derste Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybeden Genç Öğretmen Toprağa Verildi

Derste Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybeden Genç Öğretmen Toprağa Verildi

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde sınıfta ders işlediği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden sınıf öğretmeni Seda Akal, memleketi Kocaeli’nin Derince ilçesinde toprağa verildi.

27.03.2014 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde sınıfta ders işlediği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden sınıf öğretmeni Seda Akal, memleketi Kocaeli'nin Derince ilçesinde toprağa verildi.

Sivas Çamlıyaka İlköğretim Okulu'nda ders işlediği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Seda Akal (24) için, Kocaeli'nin Derince ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Alak'ın çok sayıda öğretmen arkadaşı ve siyasi parti temsilcileri de alana gelerek aileye başsağlığı dileklerini iletti. 60 Evler Yavuz Selim Camii'nde düzenlenen törende Seda Akal'ın eşi Onur Akal ve ailesi taziyeleri kabul ederken, eşinin oldukça üzgün olduğu gözlendi. Akal'ın 11 yaşındaki yeğeni ise teyzesinin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Yakınları tarafından tabuttan uzaklaştırılan 11 yaşındaki yeğen, daha sonra teyzesinin tabutu önündeki fotoğrafına sarılarak cenaze namazının kılınmasını bekledi.

Öğle vakti kılınan cenaze namazı öncesi Yahya Kemal Beyatlı'nın Sessiz Gemi şiirini okuyan Yavuz Selim Camii imamı Maksut Ekşi, daha sonra namaz için tekbir aldı. Kılınan cenaze namazının ardından hayatını kaybeden genç öğretmenin cenazesi Yeni Çınarlı Mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedildi.

Sınıfta ders anlatırken kalp krizi geçirdikten sonra Akal'ı Koyulhisar İlçe Hastanesi'ne kaldırılan genç öğretmen, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilirken yolda hayatını kaybetmişti. 6 ay önce ilk ataması gerçekleşen öğretmenin Onur Akal ile 2 yıllık evli olduğu öğrenildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Derste Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybeden Genç Öğretmen Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement