Derya Şensoy, Bir Kez Daha Ulu Orta Seçkin Özdemir İçin Krize Girdi - Son Dakika
Magazin

Derya Şensoy, Bir Kez Daha Ulu Orta Seçkin Özdemir İçin Krize Girdi

Eski sevgilisi Seçkin Özdemir'i kafasından atamayan ve geçen günlerde ağlama krizine giren Derya Şensoy, bu sefer Seçkin Özdemir'in rol arkadaşının karşısında ağlayarak, "Beni ona götür" diye bağırdı.

21.01.2017 15:10  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, eski sevgilisi Seçkin Özdemir'i bir türlü üzerinden atamıyor! Geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi için ağlama krizine girerek magazin basınına yansıyan Şensoy, bir kez daha aynı semtte ağlama krizine girdi.

SEÇKİN'İN ROL ARKADAŞINA 'BENİ SEÇKİN'E GÖTÜR' DİYEREK AĞLADI

Bu aralar adı Sarp Levendoğlu ile anılsa da, o eski sevgilisi Seçkin Özdemir'i unutamıyor! Habertürk'ün haberine göre önceki gün Cihangir'deki bir mekânda ağlama krizine giren Derya Şensoy, Seçkin Özdemir'in rol arkadaşı Müjde Uzman'a "Beni Seçkin'e götür" diye bağırdı. Ünlü oyucunun sesi semt sokağında yankılandı.

Derya Şensoy, Bir Kez Daha Ulu Orta Seçkin Özdemir İçin Krize Girdi

AYNI MEKANDA KARŞILAŞINCA DA KRİZ GEÇİRMİŞTİ

Güzel oyuncu önceki gece de kardeşi Müjgan Ferhan Şensoy'la kafa dağıtmak için Cihangir'de bir mekana gitmişti. Kısa bir süre sonra, Şensoy'un kasım ayında ayrıldığı meslektaşı Seçkin Özdemir de yeni kız arkadaşı ve bir grup arkadaşıyla mekâna geldi. Yakınlardaki bir masada oturan gruptan yakışıklı oyuncu, "Dost olarak ayrıldık" dediği sevgilisine selam bile vermedi. Bu gelişme üzerine ağlama krizine giren Derya Şensoy'u arkadaşı evine zor götürmüştü.

SEÇKİN VE TUVANA'NIN AŞKI KONUŞULUYOR

Ünlü oyuncu Seçkin Özdemir ise şu sıralar, son zamanların gözde oyuncusu Tuvana Türkay ile başrolü paylaştığı 'Bir Nefes Yeter' filminin çekimleriyle uğraşıyor. İki tutku dolu aşığı canlandıracak ikilinin arasında aşk dedikoduları geçtiğimiz günlerde yayılmıştı. Tuvana Türkay'ın, Seçkin Özdemir ile bir paylaşımında 'yeni sevgili' etiketini kullanması kafaları karıştırmıştı.

Derya Şensoy, Bir Kez Daha Ulu Orta Seçkin Özdemir İçin Krize Girdi

Derya Şensoy, Bir Kez Daha Ulu Orta Seçkin Özdemir İçin Krize Girdi

Son Dakika Magazin Derya Şensoy, Bir Kez Daha Ulu Orta Seçkin Özdemir İçin Krize Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement