Design Scene Istanbul Dün Başladı - Son Dakika
Güncel

Design Scene Istanbul Dün Başladı

Mimarlık ofisi Atelier187 tarafından bu yıl ilki düzenlenen Design Scene İstanbul, dün akşam, Cezayir Restoran'ın tarihi binasında, farklı alanlardan gelen dört tasarımcıyı buluşturduğu söyleşi ile başladı.

22.05.2015 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Istanbul Tasarım Bienali Direktörü Deniz Ova'nın moderatörlüğünde, Atelier187'den mimar ve tasarımcı Osman Hacıoğlu, İspanya'dan moda tasarımcısı Susana J. Denia, Fransa'dan fotoğraf sanatçısı Julien Aksoy ve Türkiye'den heykeltıraş Tarkan Güveli'nin katılımıyla gerçekleşen söyleşi ile başlayan Design Scene Istanbul, atölye çalışmaları ve canlı müzik etkinlikleriyle, 21-24 Mayıs tarihleri arasında tasarım tutkunlarını bekliyor.

Design Scene'de hafta sonu programı belli oldu:

22 Mayıs Cuma günü, saat 17.30-18.30 arası Atelier187'nin kurucusu, Mimar Osman Hacıoğlu ile Mekan, Doku ve Renk konulu atölye çalışması gerçekleşiyor. Günün sonunda ise Melis Danişmend, 19.30-20.30 arasında Cezayir Bahçe'de gerçekleştireceği mini konseriyle, Design Scene Istanbul'un ikinci gününü sonlandıracak.

23 Mayıs Cumartesi günü Wedontkillanimals'dan moda tasarımcısı Susana J. Denia, 10.30-11.30 arası, hayvan motifleri üzerine yüz boyama üzerine, saat 17.00-18.00 arası ise heykeltraş Tarkan Güveli, kil modelleme üzerine atölye çalışması gerçekleşecek. Günün sonunda ise saat 18.00'den itibaren DJ performansı eşliğinde, tasarımcılar ve ziyaretçiler bahçede birlikte vakit geçirebilecekler.

24 Mayıs Pazar günü ise, etkinlikte yer alan tüm tasarımcıların katılımıyla, 6-10 yaş arası çocuklar için, saat 11.30'da T-Shirt boyama atölyesi düzenlenecek. Aynı anda, Cezayir Bahçe'de Kaan Mete Trio'nun canlı performansı ile etkinlik sona erecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Design Scene Istanbul Dün Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement