Desk Üyeleri BBP Başkanı Destici?yi Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Desk Üyeleri BBP Başkanı Destici?yi Makamında Ziyaret Etti

Desk Üyeleri BBP Başkanı Destici?yi Makamında Ziyaret Etti

Desk üyeleri BBP Başkanı Destici'yi makamında ziyaret ettiCan Mert ŞİMŞEK, ANKARA(DHA)-Demokratik Sendikalar Konfederasyonu (DESK) üyeleri Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi makamında ziyaret etti.

29.09.2016 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Desk üyeleri BBP Başkanı Destici'yi makamında ziyaret etti

Can Mert ŞİMŞEK, ANKARA(DHA)-Demokratik Sendikalar Konfederasyonu (DESK) üyeleri Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından basın açıklamasında bulunan Mustafa Destici şehit olan korucuları andı ve ailelerine sabır dileğinde bulundu. Fırat kalkanı ile Suriye sınırında düşünülen uçuşa yasak bölgeyi partisi ve kendi adına desteklediklerini dile getirdi.

"ÜRETİM OLMADAN EKONOMİ DÜZELEMEZ"

Ekonomik krizin en çok çalışan memurları ve işçi kesimleri etkilendiğine değinen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici 'Bugün şehitlerimiz var. 3 Korocumuz hain PKK saldırısı sonucu şehit oldu. Şehitlerimizin ailelerine sabır diliyorum. Memurlarımız ve işçiler ekonomik zorluklar içersindeler. Açıklanan son rakamlara göre açlık sınırı asgari ücretin çok altında. Büyük bir ekonomik durgunluk var. Bu durum çalışan kesimlerimizi çok etkiledi. Bu hak kayıplarının ortadan kaldırılması için bugüne kadar memurumuzun ve çalışanlarımızın hep yanında olduk sorunlarını dile getirdik' dedi.

"TAMPON BÖLGEYİ DESTEKLİYORUZ"

Suriye'nin kuzeyinde uçuşa yasak bölgenin oluşturulması kararırını desteklediklerini dile getiren Destici,"Suriye sınırımızda bir uçuşa yasak bölgenin oluşturulması kararını destekliyoruz. Hatta ilk mülteciler gelmeye başladığında, mültecilerin alınması yerine bir tampon bölge oluşturularak orada kalmalarını sağlamak ve kendi ülkelerindeki iç savaş bitince ülkelerini dönmeleri sağlanmalı düşüncesindeydik. Fırat Kalkanı operasyonunu sonuna kadar destekliyoruz. Fırat'ın yakınlarında PYD ya da PKK varlığı ülkemiz açısından tehlike teşkil ediyor. PKK ve PYD oradan temizlenmedikçe Türkiye'de terörü bitiremeyiz? dedi.

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Desk Üyeleri BBP Başkanı Destici?yi Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement