Destek Evi Çocukları Newroz'u Kutladı - Son Dakika
Yerel

Destek Evi Çocukları Newroz'u Kutladı

Destek Evi Çocukları Newroz\'u Kutladı

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi Eğitim Destek Evlerinde eğitim gören çocuklar tarafından düzenlenen Newroz kutlaması coşkulu bir şekilde geçti.

19.03.2014 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten Eğitim Destek Evleri, Newroz'u coşkulu bir şekilde kutladı. Eğitim Destek Evleri öğrencileri için Körhat Mahallesi'nde bulunan Eğitim Destek Evi'nin önünde düzenlenen kutlamaya Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran, BDP Bağlar Belediye Eş Başkan Adayı Birsen Kaya Akat ve yüzlerce mahalleli katıldı.

Sunuculuğunu çocukların yaptığı kutlamada konuşan BDP Bağlar Belediye Eş Başkan Adayı Birsen Kaya Akat, çocuklar için mücadele ettiklerini belirterek, "Çocuklarımız bağımsız bir ülkede, özgür ve onurlu bir yaşam sürdürsünler diye bugün bu mücadeleyi veriyoruz. Biz çocuklarımız için mücadelemizi yükselteceğiz nitekim onlar bizim geleceğimizdir. Bizim isteğimiz onlara güzel ve özgür bir miras bırakmak. Yüz yıl önce Dehak'lar vardı bugün onların rolü Başbakan ve cuntası oynuyor" şeklinde konuştu. Akat, Körhat Mahallesi çocuklarının şahsında bütün çocukların Newroz'unu kutladı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Destek Evi Çocukları Newroz'u Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement