Destici: Başbakan'a Bu Uslübu Yakıştırmadım - Son Dakika
Güncel

Destici: Başbakan'a Bu Uslübu Yakıştırmadım

Mustafa Destici, İhsanoğlu'nu destekleyeceğini açıkladıktan sonra BBP'ye, "ilkesizler, karnı genişler" diyen Erdoğan için, "Bu uslübu Başbakan'a yakıştıramadım." dedi.

17.07.2014 22:57  Güncelleme: 22:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Teke Tek'te Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı. Destici, Başbakan Erdoğan'ın bugün Tekirdağ mitinginde söylediği " Muhsin Yazıcıoğlu'nun mirasını taşıyan parti gitmiş şimdi bu adayı destekleyeceğini açıklamış. Bu nasıl bir karnı genişliktir" sözlerine yanıt verdi.

"BAŞBAKAN'A YAKIŞTIRAMADIM"

Destici, "Ben öncelikle sayın Başbakan'a yakıştıramadığımı söylemek istiyorum. Özellikle bu mübarek ayda bu uslübu yakıştıramıyorum. Aynı uslüpla cevap vermeyeceğim. Biz bu uslübu kullanmadık, kullanmayacağız. Birincisi Başbakan "Bu nasıl bir karnı genişliktir" diyor. Sonra da "yüzümüze söylemiyorlar" diyor. Her görüşmemizde, bütün detaylarıyla anlattık. Sürecin aydınlatılması gerektiğini ilettik. Halkımızın bilmesi lazım. Çok ağır bir itham, her görüşmemizde bu konuyu dile getirdik" diye konuştu.

Mustafa Destici'nin açıklamalarından satır başları:

Meclis'te koltuğu olmayan partiler de cumhurbaşkanı adayı gösterilmeliydi. Analiz yaptık, bizden çıkan sonuç cumhurbaşkanının tarafsız olması, herkesi kucaklamasıydı. Destekleyeceğimiz adayon milliyetçi, maneviyatçı, demokrat bir kişi olmasını istedik. Tek bayrak, tek millet tek dil diyecek bir adayı desteklemek istedik. Biz nasıl saygı duyuyorsak, herkesin de bizim tercihimize saygı duyması gerekiyor.

"AK PARTİ'DEN KATILMA TEKLİFİ BİRKAÇ DEFA YAPILDI"

Büyük Birlik Partisi'ne AK Parti'ye katılma teklifi birkaç defa yapıldı. BBP partisi bir siyasi harekettir.

"BİZ CEPHELEŞMENİN KARŞISINDAYIZ"

Ekmeleddin Bey bize geldiğinde kendisine bekletilerimizi anlattık. Biz ne bir cephede ne de başka bir cephenin karşısında değiliz. Biz bu cepheleşmenin karşısındayız. Herhangi bir partiye oy vermeyeceğiz. Ekmeleddin Beyi destekleyeceğiz.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'A CEVAP

Ben öncelikle sayın Başbakan'a yakıştıramadığımı söylemek istiyorum. Özellikle bu mübarek ayda bu uslübu yakıştıramıyorum. Aynı üslupla cevap vermeyeceğim. Biz bu uslübü kullanmadık, kullanmayacağız. 1. Başbakan "Bu nasıl bir karnı genişliktir" diyor. Sonra da "yüzümüze söylemiyorlar" diyor. Her görüşmemizde, bütün detaylarıyla anlattık. Sürecin aydınlatılması gerektiğini ilettik. Halkımızın bilmesi lazım. Çok ağır bir itham, her görüşmemizde bu konuyu dile getirdik.

"SEÇİM DÖNEMLERİNDE MUHSİN YAZICIOĞLU ÜZERİNDEN BİZE VURULUYOR"

Bunu yerel seçimlerde de yaptık. İddialı olduğumuz yerlerde düşman muamelesi gördük. Keçiören'deki mitingde "BBP diye bir parti çıkmış" dedi. Bugün de "Zaten bitmişlerdi" diyor.
Doğru bulmuyorum. Seçim dönemlerinde Muhsin Yazıcıoğlu üzerinden bize vuruluyor. Parti seçime katılıyor gibi, İhsanoğlu'na aktif biçimde destek vereceğiz.

YALÇIN TOPÇU'NUN İSTİFASI

Yalçın Topçu'nun istifası kendi tercihidir.

Destici: Başbakan\'a Bu Uslübu Yakıştırmadım
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Destici: Başbakan'a Bu Uslübu Yakıştırmadım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • h.beylerbeyi: 7 sülalenizde birleşse vatandaş hizmete rey verecek. sayın başbakanı cumhurbaşkanı sececek boşuna yorulmayın. ihtirazı olan varsa görüşelim. ne kadar korkuyorlar 8 parti birleşmiş daha adaletten bahsediyorlar 8 e karşı inşallah hepinizi tuş eder. 54 94 Yanıtla Abdul cabbar çok çabuk atlar: görüşelim derken bizimi korkutacaksın adres yaz lan inek. klavyada yazmaya benzemez bu iş. Agzınız iyi laf yapıyor. seni buraya yazı yaz diye memurmu ettiler lan inek 0 0
  • İHL mezunu öğretmen: Sövmediğine dua et. Kendini desteklemeyenlere her türlü hakareti hak sayıyor, gözü dönmüş bu adamdan bizi Allah C. C korusun. Sonumuz hayra gitmiyor. 55 17 Yanıtla
  • azap: bizde size yakıştırmadık. . bütün zihniyeti bozuk partilere katılmanızı. . 10 35 Yanıtla
  • cemal dayan: sen gimsin basbakanımızın senin 1 oyuna zaten ihtiyacı yok seni muhatap alanda kabahat 9 35 Yanıtla
  • 1453 kartallar1: YAZIKLAR OLSUN DAVASINI SATANA. . . 14 20 Yanıtla
  • neco: rahmetli muhsin yazıcının kemiklerini sızlatıyor aynı devlet bahcelinin rahmetli türkeşin kemiklerini sızlatığı gibi hangi akıla hizmet ediyorlarsa 13 20 Yanıtla
  • 1453 kartalları: DAVASINI SATAN NAMUSUNU RAHATLIKLA SATAR. . . GERÇEK ALPERENLER ÜLKÜCÜLER AKPARTI DE 12 21 Yanıtla
  • nesrin veli: mustafa bey nasıl yakıştıramadın tayyip beyin söylediklerini suan tam rengini belli ettin bizim gibi inanan insanları hüsrana ugrattın muhsin beyi öldüren zihniyetlerden farkın ne bbp kirletmene gerek yoktu chp nin peşinde koşup ben bbp liyim diyemezsin biz akp li degiliz ama chp li de degildik vatan ugruna öldürülen muhsin bey partiyi kimlere emanet etmiş yahudi ve mason lojalarının uşaklığını yapan ları destekleyen bir açıklama yakıştıramadım utandım aglıyorum koltuk sevdası ne çirkin birşeymiş sizden ögrendim mahvettiniz inanan insanları akp yi eleştirmeyin kendinize dönün bakın sizden utanıyorum 10 21 Yanıtla
  • YALOVALİ: Sen ; Ayşe Arman a mübarek ramazan da ''Tabii ama artık bir şey çıkaramam karım izin vermez! '' diyen adama destek ver, mübarek ramazanda seni eleştirene konuş ancak. Yazık, ''Reisin'' kemikleri sızlıyor daha konuşmayın battıkça batıyorsunuz. YETER! 5 20 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement