Destici, "Bbp Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı"Nda Konuştu - Son Dakika
Politika

Destici, "Bbp Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı"Nda Konuştu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin salona gelişi Mustafa Destici'nin toplantıya katılanlar ile selamlaşması Toplantıya katılanlar Mustafa Destici'nin konuşması BBP Genel Başkanı Destici: -"Maneviyatla öne çıkması gereken bir takım oluşumlar, bir takım yapılar bugün baktığımız zaman lüks Mercedeslere, lüks villalara, lüks konutlara, lüks yurtlara, okullara, televizyonlara, gazetelere teslim olmuş vaziyetteler" -"Bir lokma, bir hırka hayatı yaşaması gerekenlerin bugün ne kadar debdebeli bir hayat yaşadığını görüyoruz" BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Maneviyatla öne çıkması gereken bir takım oluşumlar, bir takım yapılar bugün baktığımız zaman lüks Mercedeslere, lüks villalara, lüks konutlara, lüks yurtlara, okullara, televizyonlara, gazetelere teslim olmuş vaziyetteler" dedi.

24.04.2016 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin salona gelişi

Mustafa Destici'nin toplantıya katılanlar ile selamlaşması

Toplantıya katılanlar

Mustafa Destici'nin konuşması BBP Genel Başkanı Destici:

-"Maneviyatla öne çıkması gereken bir takım oluşumlar, bir takım yapılar bugün baktığımız zaman lüks Mercedeslere, lüks villalara, lüks konutlara, lüks yurtlara, okullara, televizyonlara, gazetelere teslim olmuş vaziyetteler"

-"Bir lokma, bir hırka hayatı yaşaması gerekenlerin bugün ne kadar debdebeli bir hayat yaşadığını görüyoruz"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Maneviyatla öne çıkması gereken bir takım oluşumlar, bir takım yapılar bugün baktığımız zaman lüks Mercedeslere, lüks villalara, lüks konutlara, lüks yurtlara, okullara, televizyonlara, gazetelere teslim olmuş vaziyetteler" dedi.

Destici, Tes-İş Konferans Salonu'nda yapılan "BBP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı"nda konuştu.

İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İslam dünyasının önünde mezhepçilik, etnik kökencilik ve terör gibi sorunlar olduğunu söylediğini belirten Destici, "İslam dünyasında bugün terör varsa, IŞİD, Boko Haram, El Kaide gibi bütün dünyaya müslümanları terörist damgası vurduracak, İslami fobilerin oluşmasına meydan verecek terör örgütleri çıkmışsa bunlara yol veren, bunları besleyen ya da bunların büyümesine, gelişmesine göz yumanlar kimdir? Emperyalist küresel güçlerin taşeronu ve işbirlikçisi olan İslam devletlerinin başındaki yöneticilerdir, o salonlarda bulunanlardır. Onlar orada oturuyorlardı. Esas mesele İslam dünyasının bazı devletlerinin başındaki yöneticiler" ifadesini kullandı.

Türkiye'nin de terör, adalet, ahlak, demokrasi ve işsizlik gibi sorunları olduğunu söyleyen Destici, 14 yıldır iktidar olan bir hükümetin neden bu sorunları çözmediğini sordu.

Özellikle terör sorununa işaret eden Destici, Suriye'de PYD adı altında özerk bölge oluşturduklarını, hükümetin yanlış politikaları sonucu orada Türkmenlerin değil PYD'lilerin özerk bölgesinin ortaya çıktığını savundu.

Mustafa Destici, hükümetin hem Çözüm Süreci'nde hem de Avrupa parlamentolarında verdiği sözlerden dolayı dokunulmazlıklar konusunda yavaş davrandığını ileri sürdü.

"Maddiyatın maneviyatın önüne geçtiği günler yaşanıyor"

Maddiyatın maneviyatın önüne geçtiği günler yaşandığını dile getiren Destici, şöyle devam etti:

"Bugün maneviyatla öne çıkması gereken bir takım oluşumlar, bir takım yapılar bugün baktığımız zaman lüks Mercedeslere, lüks villalara, lüks konutlara, lüks yurtlara, okullara, televizyonlara, gazetelere teslim olmuş vaziyetteler. Bir lokma, bir hırka hayatı yaşaması gerekenlerin bugün ne kadar debdebeli bir hayat yaşadığını görüyoruz. Onlar bunu yaşadıktan sonra gerisine bir şey söylemenin de bir anlamı kalmıyor."

Türkiye'nin 34 yıldır darbe anayasasıyla yönetildiğini, 14 yıldır iktidar olan AK Parti'nin tek başına iktidar olduğu halde bunu değiştirmediğini vurgulayan Destici, Anayasa, Siyasi Partiler Yasası ve Seçim Kanunu'nun değiştirilmesini istedi.

Destici'nin konuşmasının ardından toplantı basına kapalı sürdü.

Destici, "Bbp Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı"Nda Konuştu
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Destici, 'Bbp Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'Nda Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement